Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta mi se ba ovo desilo.nasrcu ko lude.nahebah se u mjesec vise no vascijelom zivotu. :-)
tuga, al nek rade sta god hoce, mi se trebamo jos danas preventivno da djelujemo da se i kod nas skroz ne prosiri.
djevojcice u tvom komentaru osjecam ljubomoru:) ugodno s korisnim a? to ne pise u tekstu..
zalosno...mislim da to vise nisu u pitanju ni pare,ni glad ni bolest,nasto se kurve uvijek izvlace da im za to trebalo.ko hoce uvijek moze posteno zaradit.to su promiskuitetne zene kojima seksa nikad dosta,njima je jedan ko ni jedan,zasto kad ih za noc moze marisat i vise od 10-ice.te djevojke spajaju ugodno sa korisnim.katastrofa....
da su Sarajevu Sarajevo Taxi bi pred vladu da strakuje
neka nam prvo dodju kurave na ulice, pa onda za nekih 100 godina moze i pederluk.
jest drug nekoriste zastitu,zato im je sve negativno samo im je hiv pozitivan:)
bila je mlada i trebale su joj pare .. :-)
Guzi li ko od vas kriticara? :)
nidje veze i kod nas petobanka :)
bravo, jos jedan veliki plus za ovu demokraciju bljak cudi me kako ova demokratija fino stiti zene jelda, milina ccccc
Ovo je demokratije koju hoce da ubace i u bosasnku omladinu Napravili od zena krpe jos koja godina i zena ce biti ko cuko u krscasnkom svjetu I kada mi papci pocnu pricati kako je muslimanka zena ne zasticena Prava muslimanka je zasticena i dragi Allah dz s je stiti
ma hajde nalet te ne bilo
a mozda je zato sto sam ocelavio.znate ono,spiderman nakon pauka jel,munja na nakon groma,superman nakon dolaska na zemlju (hehe) a ja postadoh superhebach u zreloj dobi,nakon udara \"varburga\" o desni bog moga tjelesa.
Mlatnulo me auto i izbilo mi peticu zub,kako mi se to desilo nasrcu ko mahnite.ako kome treba usluga izbijanja istog,nek se javi. Prvo samo konto da napravim taj zub al sad,nema sanse. :-)