Akcija spašavanja u Velikoj Britaniji
0
Psića iz zaleđenog jezera spasilo 17 vatrogasaca
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svake godine za Novu Godinu spasi se poneki psic, maca itd. Vijest bi bila da je psic spasio 17 vatrigasaca iz zaledjenog jezera.
@Lik e moj prijatelju, nije im lako. ja licno nizasto na svijetu nebih bio na njihovom mjestu. sasvim mi je jasno sto su iskompleksirani,... a siroti nisu krivi za ono sto su im njihovi preci skuvali...
Po \'ko zna koji put Bosnjaci dokazuju koliko su iskompleksirani zadnjim ratom i Srbima. Nije bitno o cemu u clanku pise, to moze biti i zasto su muskarcima privlacne velike grudi, javljaju se iskompleksirani muslimani i jadikuju od muke.
\"Vatrogasci su podržali reakciju svjedoka nesreće da ih pozovu u pomoć, jer bi svaki amaterski pokušaj spašavanja mogao imati katastrofalne posljedice. Mnogo ljudi se godišnje utopi, pokušavajući da spasi svoje ljubimce. \" Lijep primjer kako uredjena drzava preventivno brine za svoje gradjane. Hvala im i od mene sto su spasili cuku :)
svi srbski akademici su naciTati kao ti? kakav idiot
POTURICKA IZMETSLAMSKA TERORISTICKA KRMAD POZNATIJA KAO BOLESNJACI MUSLIMAJMUNI NE MOZE BEZ LAZI O NAZOVI AGRESIJI I GENOCIDU !!! YEBO IH RETARDIRANI HALAHOV POSRANIK MUHA-MED PEJGOVNER NA SRED BEGOVE DZAMIJE ISTO ONAKO KAO STO JE TARABIO DEVETOGODISNJU AISU!
Lijepo je što su spasili maloga psa ali kada smo ih zvali te iste Engleze 1992 god. da zaustave genocid i agresiju na BiH onda nisu bili dostupni.
Genocidni narod