Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi se da si laik, nije bitno je li pas rasan ili ne, treba raditi s njima, dresirati ih, znati s njima. Naše lutalice su takve jer niko nikad nije vodio brigu o njima, kako će znati šta da rade i kako da se ponašaju ?! Psi nisu ljudi a većina vas priča o njima kao da su oni na jednakom mentalnom nivou kao mi! Ovi psi što se takmiče i slično uživaju više pažnje nego mnoga djeca, pa im se svi dive. Uostalom može li ijedna tema o životinjama proći a da ne pričate o našim psima, nema svrhe, nema koristi..
imamo mi u gradu pa i šire pravu akciju pasa lutalica ..u tekstu se govori o rasnim psima i nije ih teško dresirati,,šta sa našim postanarima lutalicama,,
...kuca sa slike se bolje drži na dasci no što bi ja :)
MA PSI SU ZAKON! KO JE IKAD IMAO JEDNOG, ZNA O ČEMU PRIČAM..