Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gledajuci slike njega i Halida Beslica, gdje je radni sljem natakario preko sesira, mogu reci da je hajvan.. Nigdje i niko na svijetu, ma kako rastresen covjek da je, ne bi sebi dozvolio takvu neprofesionalnu sliku... Kad mu vidim zenu, pitat cu decentno, jel ga sutnula zbog sesircica \"onog drugog\"... Pitao bi ja i njega, al´ ne pricam sa svakakvim ljudima. Posebno s onim koji su bagerima rusili stari grad na Visocici.
a kada će vjenčanje semira i novinarkle karanjem do istine?
Sve je kao pozitivno, i ovaj umjetnicki perfomans je cirkus, ali glavno je da su se konacno otkrili \"AGENCIJA NEW AGE\", znaci konacno su priznali da new age religija stoji iza svih ovih piramidalnih gluposti. Samo ne bih preporucio Sema za kuma, zbog moguceg baksuzluka, znajuci za njegovo porodicno stanje.
Samo neka se nesto pozitivno desava. Svaka cast na ideji!!!!!
Super, ovo je divna vijest :)
Na tom vjencanju jos im samo fali faraon