Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
... tehno titan?
... tehno titan?
Toliko o njegovoj muzici. Pritisni dugme i gledaj utakmicu
Pojma ti nemas. To je tata Sven.
Toliko o koncentraciji DJ-a prilikom koncerta,on u stvari ne radi ništa,mlati rukama ko na teleprinteru a računar cepa u bubanj
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... Sve mi uzelaaaaa, aaaaaa sve mi uzelaaaaa.
@Saran60 đes šarane kralju hahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa sta drugo i rade, samo pojacavaju smanjuju, tandrkaju dugmice reda radi :-P
Hajd idi pusi travu, i jesi samo za toga.
@Brain_Drain bolja trava nego vase bobice kojima se pucate na partijama.
Klix nema šta da ponudi više pa piše glupe članke. Klix na aparatima.
omg naslova, kontas to je sad nesto zanimljivo, otvoris i ono jedna recenica, smijesan si klixe svega mi
Treba da bude zanimljiv kao onaj seljacki Fahrin Express,kao ono u fazonu:Branka Sovrlic bila u Becu,kupila crvenu haljinu,kupila cipele od 1000 eura,a nakon toga provozala se u metrou i nakon toga se vratila u Sa prvom klasom. :)