Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imal nesto vako da mi kravu nadje :(
Muslimani ko uvijek kradu, Zidovi ih jednostavno uhvate jer su puno pametniji.
jah, a sta kada ovo odradi pravi profesionalac ili kad ukradeni laptop kupi neko ko zna dvije-tri stvari oko kompjutera a ne neki nepismeni taxista? pa osnovna stvar je da se kompjuter nakon kradje ne kaci ni na kakvu mrezu, nego da se sa njega skinu sve stvari koje su vrijedne tipa dokumenata i programa i lozinki i da se onda kompjuter reboota iz pocetka kao kada je tek kupljen.
evo ti stranica pa vidi sam ali je samo za iMack ili MacBook http://hiddenapp.com/
.sta ti je zivo. .. jevrej posjduje i napravio ..arap musli.man ukrao..jevrejska tehnolgija sje.be arapa ..ko u stvarnom zivotu
I gdje se može nabaviti ovaj program????Evo rješenja za krađu računara...