Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
daj je dijamant bio veci zacepio bi mu se supa.k i eksplodirao bi od govan.a
da dovrsim clanak - i onda su saacekali da lopov ode na nuzdu, ali ne, nije koristio wc solju, nego su ga prisilili da vrsi nuzdu u parku, gdje su nakon toga policajci potrazili i uzeli dijamant. Naravno, zena ciji je bio dijamant, nagradila je policajce za pretragu i \"pretragu\".
POJEO COVJEK bosanskog dijamanta DZEKU
@Svasta Da si zavrsio skolu (bar osnovnu) ucio bi o 1. i 2. palatalizaciji, a to ti je i vise nego dovoljno da shvatis zasto je cevap cevap, a cavaBdzinica nije cevaPdzinica. ITD. Mlad si jos. Tek ti je 25!
t je preslo u d jer se nalazi ispred g... ovako... dva razlicita glasa po zvucnosti su se nasla jedna do drugog od kojih je prvi bezvucan, a drugi je zvucan i oni se moraju izjednaciti tako da se prilagodjava prvi drugom tj t prelazi u svoj zvucni par a to je D i tako da imamo rendgen a ne rentgen.... nadam se da sam ti pomogao... :D
@svasta ne se.ri
Lik koji je otkrio x-zrake se zvao Wilhelm Röntgen. Tako da stvarno ne razumijem ovaj majmunski termin \"rendgen\", znam da je zazivio kod nas masovno, ipak trebalo bi ga totalno izbaciti iz upotrebe. Znaci \"rentgen\", a ne \"rendgen\".
ovaj jede zlatnom kasikom
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Dule Kinky