Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zamislite samo svoje profesore da naprave ovakav video...
ahahahha ovog kod nas nema!
Ovo su pravi profesori, jer ne paraju nosom plafon kao nasi. Nije im bilo tesko obradovati i nasmijati svoje ucenike ovim videom, direktor je extra lik. Ma samo opusteno..
Ovoga kod nas nema jer kod nas profesori misle da su bogovi za ucenike
i hajd sad reci da su profesori normalni :D
Fantasticno!!!!
Vako,grijanje na njemackom se kaze "Imas google translate" al et,da znas die Heizung....za onog sto pita kako se kaze..Inace super ideja,
Ja profesora, i govana. Učite djecu pravim stvarima a ne ovakvim glupostima... Više i gangnam style mi se popeo na k....c
Ovo su prave škole i profesori :DHahha
odlicna reklama za skolu. pedagozi koji uspjeh svojih ucenika gledaju kao svoji osobni su buducnost. oni koji misle da su oni tu samo zbog plata i obaveznog obrazovanja su dinosaurosi.
Nema scene u toaletu ipak nisu toliko ludi :P
pajdo, isfuro gangnam davnooo
Znal neko kako se kaže na Njemačkom "grijanje"...
ajmo sad realno-KOJA GLUPOST .
BiH verzija BETON https://www.facebook.com/photo.php?v=597398580294163&set=vb.395451030502542&type=2&theater
Hehehe dobar podsticaj za rad.