Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da su u pravu, mogao je tako ubiti nekoga i policija ga ne bi trazia jer je imao alibi. Oo je stvar laznog alibija i treba da dobije najmanje 10 godina robije. Suljagic, Maglaj
ma dje ovo ba?
nema mrdanja, profin cin je za svaku osudu !!! najmanje mjesec dana zatvora i prijaviti ga PETI za ometanje zivotinja na stanici na kojoj je izasao. Naime ima snimak gdje profa brutalno zlostavlja bubamaru i to je njegov prijatelj snimio i postavio na facebook !!! :)
koliko smo mi napredniji kod nas se karta nikako neplaca :-)
A sta da je imao mjesecnu kartu pa mogao izaci na svakoj stanici, kako bi onda znali da li voz treba stati na nekoj stanici ili ne ???
Meni je ovdje sve OK. Papak, cuj izas\'o stanicu prije!? Mjesec dana zatvora bih ja njemu jos dodatno! Buahahahaha Ode sve u PM! :(
Znači ako ti pozli u vozu moraš ostati u njemu pa makar umro . Fina neka kompanija . Šta je ovo narode dragi, sve redom luđak do luđaka .
A nek je onda ko mu je kriv kad ide vozom. Sjeo bi ko insan na vlak, izađeš đe hoćeš.
@LibiDem Problem je druze, sto on nije isao Vlakom, nego Vozom, tu je zajeb.
@Kiki E onda se izvinjavam, jer SIGURNO je bio jedini u vozu :))))))
Ako je on platio kartu do određene stanice onda vlak ima da se zaustavi na toj stanici i tačka. Kupac je u pravu.
Godinu zatvora minimalno ako uopšte ne dođeš na vlak. Isto tako i u kinima, pozorištima i na utakmicama ko izađe prije kraja filma lijepo po džepu.
Logika... A šta je sa slobodnom voljom svakog pojedinca? Je li zakonom kažnjivo izaći stanicu ranije? Koliko znam nije. Dobro došli u 1984. Sutra će biti zabranjeno nošenje kravate ako nemate ranije ugovoren sastanak u ako Vam to ne odobri vođa. Banaliziram stvari ali tako će to izgledati.
@ EMS Ono sto je Logika htio reci je, da je voz mozda bez razloga stao na stvarnoj profesorovoj stanici. Pod pretpostavkom da je prof. bio jedini putnik na stanici do koje je platio kartu i da niko nije trebao uci, voz je vjerovato onda stao bez razloga.
@Logika: Ocito je da je voz STAO na stanici, cim je profesor uspio izaci, jer neki putnici ULAZE na toj stanici. Toliko o LOGICI :)))