Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ja bezverzarije, tito dragi.
koje vrhunsko umijeće , u pič-mać..samo koliko je morala knjiga pročitati za ovaj nastup...(nisam gledao ovaj glupi video)
Mali ce tek da bude lud
bezveze. slabo.
...pogledajte samo šta se dešava preko drine od nekakvih gej parada do onih tkz starleta, to je samo preko drine a svijet je velik. Otišlo je sve u kuratz
Pitam se ja kako li tek plesala prije 9 mjeseci u krevetu
twerk aka drmoguz
twerkajte u svoja četirti zida, pavijanke!
@dmachiavelli jel tebi mama twerkovala guzovima pred pajanje umjesto da ti pjeva uspavanku?
@dmachiavelli nije mi uopšte nizak nivo.... nego, nadovezala sam se na ono što si ti rekao.... rekao si da su žene rođene s tom sposobnošću, pa me zanima da li si svjestan da si TI sam tom izjavom uvrijedio svoju majku... malo poštovanja prema ženama/majkama (ne stavljati sve u isti koš). nadam da si skontao. a ja tebe ne... koji, ba, spankey?
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Zeli ubrzati porodjaj? 🐣
Samoporod
Zanimljivija ova reklama za pežoa na početku.
opapučit
malo joj qrca
dobre za opaočit
koja glupost