Neuobičajen kućni ljubimac
0
Pripitomljena ženka jelena umiljata poput psa
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Zivko Josilo \"pametni\" moj glupan! Gadjas se latinskim izrazima, a pojma nemas sta pises. Spusti se malo na zemlju pa da ti objasnim da je jelen i srndac jedno te isto, kao sto je i srna i kosuta isto, samo se radi o razlicitim periodima u njihovom zivotu. Redoslijed bi bio ovakav LANE (beba), SRNA ILI SRNADAC (jelen i kosuta u \"pubertetu\") PA NA KRAJU KOSUTA ILI JELEN (odrasli)
ccc tuge, fino izgleda al je ovo obicno mucenje divlje zivotinje
Amercki idioti - HRANA SE DRZI U FRIZIDERU! Sljedeca vijest o ovoj srni ce biti. Morali ubiti srnu od 420kg jer se toliko udebljala od makarona i zivota u kuci tako da su joj noge atrofirale. Pustanje na slobodu bi bilo nezamislivo pod ovakvim okolnostima te su se organizacije za zastitu zivotinja odlucile da uspavaju srnu a vlasnike tuze za neobjavljenu svotu dolara.
Sto muce jadne zivotinje...
Zenka od jelena se zove kosuta, a zenka od srndaca je srna.
cuj jelen..... To je SRNA stoko nepismena!!!
dje ces divljac u krevet u kojem spavas, pu pu pu
Ha, ha ,ha zenka jelena! Pa valjda se to na nasem lijepom jeziku kaze SRNA. Vi ste sa SA-X bas nepismeni!