Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa naravno da će izgledati starije prije i posle mandata... naravno da će recimo Obama izgledati mlađe 2008 nego 2014 iz prostog razloga JER JE STARIJI 6 GODINA. Prosta matematika. Kako neopisivo glup članak.
Ma ne nisu oni ostarili radi godina, ko to jos stari s godinama. Nego radili su izuzetno stresan posao, to je radi toga. ;-)
Jah, eto ja baš blesav... više ne stari s godinama... nego samo izuzetno stresni poslovi... ako nemaš izuzetno stresan posao, nauka je dokazala da možeš živiti 300 godina minimum jer ne stariš jer nema izuzetnog stresa na poslu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Meščini, samo Klinton izašo normalan.....svaki drugi je nakav, nakrivo nasađen ; -)
Obami je ostalo jos 2 godine kako li ce tek tad izgledati ako danas ovako izgleda sve u svemu vidi se koliko ja naporno biti taj predsjednik
propali ko grcka
Obama je najviše gruhno!
Zanimljivo, svi imaju lazni osmjeh. Nema se tu sta pricati. Sto manje znas to je bolje. JBo ovaj svijet. Kuda je krenuo
ja imam 25,a facu kao dijete od 13 godina,još imam problematičan ten što pojačava dojam, svaki drugi put kad hoću igrati loto ili kupiti cigarete/ alkohol me pitaju jesam li punoljetna, ni mladoliko izgledati nije uvijek blagoslov.
jel nesto ko mala Mu?
Kod nas nema poslije.....
Samo ovi nasi poslije mandata izgledaju puniji, zdraviji, odmorniji.
I ne izgledaju tako lose, s obzirom da su svi prodali dusu djavolu. Iznutra je sigurno veca trulez i sva sreca pa je ne vidimo.
Pa nek neko jos kaze da ne treba drzati volonterke/pripravnice poput Monice Lewinsky djevojka je tada uticala da Bill ostane mlad i svjez ;)
Bakir ce se kod nas igrat matrixa i u 80-oj.
Naši se samo udebljaju :D
Kako je služba utjecala na izgled američkih predsjednika? Ja bih prije rekla da je to utjecaj protoka vremena...
Normalno je da čovjek ostari, ali slike koje su u boji pokazuju kao da su bili negdje na sunčanju :)