Dječak (11) se žalio na "prisilni rad"
0
Prijavio majku policiji zato što mora pospremati kuću
Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma prut zakon pa bi on tek osjetio šta je prisilan rad
Poslanik, s.a.v.s., reče o predznacima Sudnjeg dana:: “Kada robinja rodi sebi gospodarku i kada vidiš gole i bose pastire da se nadmašuju u gradnji zgrada.”
Mrsko mu radit hahahah
U kojem ti stoljecu zivis papane jedan? To sto su tvoji starci sa ledine u grad sljegli, ne daje ti za pravo nametati te vase seljacke obicaje kao standard! Ni u Bosni se djeca u gradovima ne tuku. T etoljage, crijeva od usisivaca i \"toke od kaisa\" ostavite za Janje i Cekrcica seljacine neslane!
Kondom... Sprijeci da ne zakmeci :D
sta mislis kako nastaju razmazena djecurlija? kad roditelji razmisljaju tako ko ti. imam i ja druga kojeg roditelji nikad nisu kaznili, prutom zaprijetili i sl. eno ga samo sto ih u grob nije poslao sada a on radi sta mu je qrcu cejf.. ako ista mrzim to je kad se po supermarketima i ulicama djeca pocnu derati i vristati, a mamica samo tepa. sto ona vise tepa ono vise urla
@maja Upravo tako! Tuci dijete nije rjesenje!
Samo nek je ziv i zdrav, svi smo mi bili takvi, a kad bude imao svoje dijete tek tad ce znat posto je Musa jarca prodo
malac je super,a ovi što pametuju,zlo mi je od njih
Ja bas mislim suprotno,jer gotov svako dijete koje je u djetinjstvu maltretirano poslije izraste u problematicnog covjeka.Znam licno iz iskustva,imam dijete staro 20 godina,u stvari to nje vise dijete,nikad ga nisam udarala i nikad policija nije imala posla sa njim i mogu samo da budem ponosna na svoje dijete.A vi me sad razumite kako hocete.
Bolje je da majka vaspitava dijete prutom nego policija palicom kad postane punoljetan,ili nedaj Boze da majci postane gospodar itd...
tuc\' a ne dat\' plakat\'
On kada bi ovo uradio u Bosni kod neke one prave sarajevske familije dobio bi batine da nesjedne na guzicu 5 dana, a kada bi nazvao policuju ona bi ga poslala u 100 pm :)
koji kralj :D
Dijete se nevaspitava prutom ,kaisom itd.itd.Svi koji tako mislite niste u pravu.To ima samo jos u Bosni.
jel vi majke ti mislite da ovo nema kod nas u bosni
zar smatras \'robijanjem\' sto dijete pokupi stvare kojim se igrao ?? e pa zbog takvih su danasnja djeca takva kakva jesu !!