Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kome je Somalija kao Pariz, njemu je glavni grad tamni vilajet kao Kabul....
Pa haj ti ovako nesta napravi. Mislis da je njemu tesko napraviti u nekom drugom obliku? Seljacino jedna, Somalija je Pariz za ovo nase zakrzljalo selo od drzave. Za tebe i jes Ekrem Jevric dabogda ti Zet bio
ovaj je smrkao zablju pisaku
kakav ludjak,tito dragi... a da je umjetnik,jeste,nema sta.... ja kad pravim hljeb,on ne lici ni sam na sebe
Bizarnooooooo!!!! Fuj!
nekome je umjetnost slika djevojcice i psa na musemi s otoke, nekom nije vama na ovom forumu ocito jeste MACA KUME PASA OKO
Mamu, sestru i zenu ako je imas. Znas sta. Konjino jedna glupa.
http://www.imcrew.com/?r=203581
I ovo je \"umjetnik\" kao i ona Marina Abramovic, kojoj je \"umjetnost\" rezati se, lezati na ledu, prziti se na vatri svijeca i sta sve ne da \"testira granice\". U stvari i jedno i drugo koriste SOK da bi privukli paznju. Fuj! Ko je sve danas umjetnik i sta se sve smatra umjetnoscu! Sto bi Ekrem, jos jedan \"umjetnik\", rekao \"Bolesnik do bolesnika... Dje da znam...\"
Puturad su spodobe bez licnog identiteta koje svoje frustracije lijece prdeci i smrdeci u Srebrenici BIH4EVER!
samo formalno sekularna, u praksi gori od sjeverne afrike!!!
FAKAT TIPA PUCAJU srpski PRENOSI.PROBLEM JEDNOG ČOVJEKA JE PROBLEM NJEGOVOG EGA,A PROBLEM CIJELE NACIJE JE PROBLEM LAŽI I MITOMANIJE.NEKA VRSTA srpskog MATRIXA.
bwrhe lepoooooooooooooo
B O L E S N O ! ! !
Kad citam komentare na ovom portalu, cudom se cudim kako smo mi jos uvijek sekularna drzava. Ako uopste i jesmo.