Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo bi lijepo povezati nedavno objavljnu priču koja se desila u americi. Nakon što je džamija u SADu zapaljena jevreji su ustupili toj lokalnoj zajednoci svoju sonagogu. Šta može biti ljepše od takve geste???
ebeš prošlost dosta nam je sukoba
Šta mu dođe Salinas-Price, što je onomad Troju na Osanićima kod Stoca locirao?
Dajte ljudi neku dobru i pametnu vijest,a ne gluposti objavljivati,ko je kome stolicu napravio.I svabe su napravile u Mekki najveci sat na svijetu,pa sta sad...sad treba cijeli svijet da bruji o tome,da se izdaju knjige i prave filmovi o tome,jel??
Naslov...Prica o svabama,koji su napravili najveci sat na svijetu u svetoma gradu Mekki
Daj lavor.
franjo je dobar ćovjek neksu mu je napravili i da mu dugo godina služi
U ime oca Salima i sina Edina i svetoga Franje !
Bilo bi lijepo povezati nedavno objavljnu priču koja se desila u americi. Nakon što je džamija u SADu zapaljena jevreji su ustupili toj lokalnoj zajednoci svoju sonagogu. Šta može biti ljepše od takve geste???
Prije Papa blagoslovio muslimansku stolicu nego gospu iz Međugorja hahah
Islam u bih, nije religija, to je dijagnoza, imam pravo na svoje mišljenje :)
@drinajedina NISU ?
I mi imamo pravo da zamolimo da telad ne komentarise stvari koje nisu za njih
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bar nešto lijepo u zadnje vrijeme.. Svaka čast obitelji Hajderovac..
Ovakva lijepa tema a malo komentara
patetiko i bogu si teska !
....sjecam se kad su muslimani prosle i pretprosle godine protjerilali hriscane iz iraka i sirije.....a onda su ih poceli spaljivati u crkvama......iz vatikana ni jedno jedino sapostenje......samo je papa za uskrs sisao sa svog balkona i oprao nekom muslimanskom djecaku noge.....i plakao je deset dana preko tv da se pomogne muslimanima da se ne dave u moru....znaci ok je spaliti hriscane u crkvama jer su pravoslavci i treba za to malom muslimanu oprati noge???..koji je papin cilj?
@mirrorce ti si samo bezosjećajna osoba
Koja je ova samo demagogija, šuplja prica, prodavanje magle i trovanje mališana...
bas tako.....
Fasisoidi priključite se na aparate
muslimani nemaju veceg zastitnika u evropi od pape.....nije mi jasno zasto je vatikanu cilj da evropu naseli muslimanima...
nisu ti dali dozu jutros, vanzemaljac ?
@Korisnik95 ....sjecam se kad su muslimani prosle i pretprosle godine protjerilali hriscane iz iraka i sirije.....a onda su ih poceli spaljivati u crkvama......iz vatikana ni jedno jedino sapostenje......samo je papa za uskrs sisao sa svog balkona i oprao nekom muslimanskom djecaku noge.....i plakao je deset dana preko tv da se pomogne muslimani da se ne dave u moru....znaci ok je spaliti hriscane u crkvama jer su pravoslavci i treba za to malom muslimanu oprati noge???
PRIKAŽI ODGOVORE (6)