Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rijetko koji muškarac može \'\'guslat\'\' sve dok žena ne svrši. Zato treba mijenjati taktiku, prvo je malo oralno zadovoljavat dok ona ne doživi orgazam, a onda navali bez opterećenja da će ti zamjeriti. :-) P.S. Ova vijest je dovoljno upozorenje. :-)
I reko joj, sto se mene tice ti si je.b.ana...hahaha
Sljedeci put ako pita jesil svrsio... ti reci nisam cekam tebe a onda simuliraj kao sto one rade :)
Sta je orgazam?
TRAZIO NEKU STVAR OD ZENE.A NIJE JE MOGAO ZADOVOLJITI PA NORMALNO DA SU I ZENE POSTALE SVJESNE I NE ZELE DA IH NEKO PRAVI BUDALIM,MUSKARAC SAM PA NORMALNO JE DA JE ZADOVOLJIS NA BILO KOJI NACIN.JER AKO DOBIJES PRILIKU DA UZIVAS NA NJENOM TJELU I DUSI PA FER JE DA I ONA UZIVA.POZDRAVLJAM JEDNAKOST ZENE I MUSKARCA.I TREBA DA SU ZENE SVJESNE SEXSUALNIH JEDNAKOSTI.JER I MI MUSKARCI SE LOSE OSJECAMO KAD NAS NEKO SAMO ISKORISTI ZA SVOJE POTREBE U BILO KOM SMISLU.NIJE TREBAO TRAZITI OD ZENE UZIVANJE AKO NIJE ZNAO TO ODRADITI DA I ONA UZIVA.
Bogami da se i nase hanume ovako ponasaju, trebalo bi odvojeno naselje samo za ortopediju.
@sunshine ko je kriv mladoj sto ne poznaje svoje tijelo? muskarci? naravno :-) momak je vjezbao u slobodno vrijeme i kao i ostali muskarci su svoju seksualnost i baratanje alatom doveli do savrsenstva! ekstaza kad pozele nekad i za manje od 5 min. :-D Kada zene dostignu taj nivo poznavanja svog tijela mozete pricati o ravnopravnosti, do tada pokusajte misliti na sve osim sexa tokom sexa , i naravno svoje probleme kriviti na druge :-D @Celik sve ti se Zenicanke izlazhu i slazhu u Sarajevu, kod vas glume dame i bule
@rrikikiki ...tvog i iskustva tvojih prijateljica? Pa možda puno očekujete od jednog momka?
mozda je pali kad bije decke,bicovanje i to,ihuuuuuuuuu.
neka ga je prebila. treba malo cesce, rijetki su muskarci koji znaju sto rade (iz osobnog iskustva i iskustva prijateljica). ali tu su i zene krive, zao nam je reci da nema pojma o pojmu da mu eto ego ne povrijedimo.
@pa sta zato je brate najbolje da ti je ma.ter imala abortus, ili cudi me da nije bio spontani posto se sama priroda rjesava degenerika kao sto si ti. ovako si samo zohar koji prenosi sve zive bolescine.
JA BI NJU RASUO... idem brate u teretanu
Ako je tako onda ti je Ker yebo mamu;)
mene su sve ženske uvijek tukle. uglavnom sam svršavao i prije nego što bi ga ubacio i zato smo i raskidali zato brate najbolje kod profesionalke, platiš, čist račun duga ljubav, ona odradi šta se od nje očekuje i ne traži orgazama i drugih gluposti
U Sarajevu jedino kerovi yebuuuu.
\"...sa takvim stavom i vokabularom džentlmena ne\'š vidjet ni na google pics :) \" Hahahahahaha... pa Commi, dokle vise :))
naravno da umires od smijeha, iznenadila bih se da kazes neki argument zasto se ne slazes sa mnom. to vjerovatno znaci nesto tipa, glupa si, a iskreno nije me briga sta misli netko o meni tko nema neko misljenje pa makar ono meni i bilo smijesno kao moje tebi. i osmijeh je najbolji obrambeni mehanizam, naravno :) zivio