Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakvogg nosoroga u po frke? Valjda nilskog konja? Uglavnom, beba je preslatka :)
Booožeee......
ŽENKA NOSOROGA SU POZNATE........ TO JE SVE STO CU NAPISATI :)
Muslimajmuni ne mogu ovo lajkati. Nilski konj je u rodu svinja. Dakle ako lajkaju sviđa im se prase.
Krajnje je vrijeme da se otvori jedna posebna rubrika pod nazivom: PRESLATKO...... U njoj bi se objavljivale preslatke vijesti kao sto je ova gore ali i recimo tako reci i vijesti sljedeceg tipa: 1. Preslatka sova voli da je maze.... 2. Preslatki razbojnik sa zadovoljstvom opljackao gadnu djecicu 3. Preslatka djecica izmlatila gadnog razbojnika 4. Preslatka BABA ROGA obozava malu preslatku djecicu 5. Preslatka beba popi.sala babu i majku. 6. Preslatka porno glumica dobila sidu. 7. Preslatki fudbaler zabio autogo... 8. Preslatki politicar opet prevario narod. 9. Preslatka zehra bozija pretvorila se u planinu 10. Preslatki Toma Palcic postao terorista 11. Preslatki NN pojeo 50 cevapa s lukom i popio gajbu piva 12. Preslatki MB zbo nozem gadnog AM-a u sred grbe 13. ptd, ptd, (umjesto itd)
Samo pokazatelj kako je Bog stvorio svijet da bude dobar i pozitivan sa dosta ljubavi. Ali mi ga kvarimo. Ratovima, mržnjom i pohlepom.
Koja neprirodna scena na prvoj slici. Umjesto sa krstari po površini Nila i da se bori sa drugim mužjacima oko prava na ženke, ovaj jado je završio kao pravi životinjski papučar.
Dusanka Mjakic sa kcerkom
i sta sad see trebamo ibretiti ovome ! :D
Presladak je na drugoj fotografiji.