Kreativne buduće majke
0
Prelijepi crteži na trudničkim stomacima
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolesno, od jos nerodjenog djeteta prave dvorsku ludu, narkomanke..
ovo je definitivno najava kijameta
Fuj.
Tako je to kada joj jednom zaboraviš na vrijeme nacrtati na stomaku, narednih deset godina moraš kupovati bojice...
se ne svidja kad se vidi trudnicki stomak... danasnje buduce majke se utegnu previse... nosite siroke haljine, majice i to je to
Totalno bezveze. Inace su mi smijesne trudnice, to sto je njima interesantna njihova trudnoca ne znaci da nama ostalima jeste i da moramo da gledamo prenemaganja u cekaonicama, busevima i slicno.
@ejna ...intima jeste, ali u neko doba postane prilično vidljivo, pa samim ti prestane bit\' intima...uglavnom, simpatično i veselo, što je najvažnije :)
Trudnoća je prelijep period u života (barem po mom iskustvu) i naravno da se nemamo čega sramiti, ali ne razumijem žene koje ovako eksponiraju svoje trudničke stomačiće. Ne mislim da je to ružno, pogrešno ili strašno, samo mi je nekako nepotrebno i glupo. To je tvoja intima, zašto da je dijeliš sa svijetom?
ne moram ni citat..po slici se moze zakljucit da je malo bolesno :), al sto jes jes, dobre su
y.e.b.e.m- ih sve tri ,popushe mi sve tri.