Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slike su fkt pre cool ali npr u ovoj drugoj slici da ga je tigar napao trebao bi imati otvorena usta al ne! mislim da su ga stavili na staklo i tako slikali moje misljenje
hahahah druga slika, kao skocio da nesto ulovi, a divi mu blazene face, lagano Shabana u sebi pjevusi...hahahhaha
odkud lav na planini?
http://www.dailymail.co.uk/news/worldnews/article-1278063/Walking-wild-Photographers-stunning-photos-close-natures-dangerous-animals.html
Dobre slike ali evo sto se preseravaju sa ocitim lazima zapljusnutim dozom adrenalina, jos i sa tropskim zivotinjama i upadljivim bojama na bijelim, snjeznim pozadinama i prirodi.
Vidi mene i moje stare na cetvrtoj slici.
poziraju :)
sta rade \"divlji\" lavovi i snjezni leopard u montani???
Imaju dvije sprave..Jdna je mikroskop, a drugase zove teleobjektiv..Potrazi njihove slike na Google imiges mozda nesto ukapiras..selam..
Slike su odlicne..Najvise mi se svidja ova slika chite u skoku..Kazu da su tu sliku naimenovali:\" Nema vise fotografa\"..
Da mi je znati je li ovaj fotograf pocesljo ovog lava. Pravo je \"natapiran\". Ko zna mozda je imao frizera u svom timu.
Otkud lavovi i tigrovi u Montani? Osim toga ovaj jazavac nekako se ne uklapa u koncepciju. :-)
@mrmak, jesi se ti probudio iz zimskog sna ili sta ti je sto ba filozofiras, ovo je ba sa-x ;)
Jedan interesantan podatak - u sukobu grizlija i africkog lava, grizli skoro uvijek pobjedjuje. Grizli je robustan, jak, jakih kostiju, a i pametniji je. Lobanja lava je relativno slaba i grizli je lako smrska. Kako se ovo zna? Nekad su prije 100-njak godina u Kaliforniji organizovali borbe izmedju raznih vrsta zivotinja. Kad su stavljali lava i grizlija da se bore, lav je uvijek gubio. (ne podrzavam borbe zivotinja)
Ne bih da kritikujem fotografije - stvarno su lijepe i interesantne, bez obzira sto je rijec o zivotinjama koje poziraju. Mozda je samo trebalo reci u clanku da je rijec o rezervatu i organiziranom fotografisanju, a ne zbunjivati ljude implicirajuci da je rijec o potpuno divljim zivotinjama.