Sarajevske ideje
0
PP – Parking Papak
Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi smo jedina drzava na svijetu ciji inzinjeri postavise semafor na kruzni tok, naravno da bi tramvaj mogao proci samo me cudi kako jos siptar nije dobio dozvolu za pekaru ili kako to da kakav pametan sandaklija jos nije izganjao papire da naplacuje ulaz, nikad ne reci nikad... Sto se parkinga tice malo je onih koji vole ovu zemlju ili njene asfalte, a tamo gdje nema postovalja prema ljudima I zemlja se bahato gazi. Pozz.
Cuj lista! Kakva bolan lista moke? Nisam ja politicar da se bavim listama. Mene zanima samo platna lista, a eto tebi ta lista pa se ti s njom igraj.
Anti-PP,rasulo*,CMF,Himler,hah,zid,EL_H,nipple,no_name,Blue,Sharkoo ja ne zivim u tvom gradu, al\' evo ti lista pa savjetuj hrabri mladicu :D
Nek si ti priznao. Mozda ti sad bude lakse. Hoces savjet kako se skida naljepnica PP? :-)
eh ja ti fino iznesem moj stav zasto nesto nije u redu, argumentujem, a ti opet o meni, o mom poslu, gdje zivim hajd dobro, eto ja sam mahalusa :D
Aha jest jest ti si na zapadu i u najmanju ruku bar advokat. Nedobog da si cistac klozeta jerbo takovih tamo neima. Ja ja! Suti i plati kaznu na zapadu dje si jerbo ti tamo ne prolazi prica da neces ovo necen ono. Ko ti je krv sto si parking papak pa si se prepoznao u prici :-)
pretpostavka je majka svih zayeba, tako tipicna mentalnom sklopu prosjecnog stanovnika nerazvijene zemlje, koji umjesto da cita i raspravlja o onome sta je napisano, odmah hoce da sve spusti na licnu ravan - ko je ko, cija tetka radi u sudu i tako to nit sam drot, nit zivim na balkanu, nit mislim da je ok kaznjavati pjesake kad prelaze cestu, nit mislim da je ok imati gradjansku inicijativu ovoga tipa jer neminovno vodi ka degradiranju ljudskih sloboda, a takodjer vodi ka \"direktnom gradjanskom postavljanju i zvrsavanju zakona\" (iliti u prevodu linch taktika)
Jesi to drot? :-) Koliko si danas kazni napisao za nepropisno prelazenje ulice?:-) Imal za cevapa? :-)
ovakve ideje imaju sjeme linch ideje u sebi, gdje rulja uzima sebi pravo da sudi i izvrsava presudu. iako ne volim neodgovorne vozace, ipak mislim da je ovo protiv gradjanskih sloboda. ima policija za te stvari.
kupit jedno 100 komaTa oviJeh naljepnica? :-)))
Joj obljepit će mi auto od starog.... frajer platio kaznu i kazni za nepropisno parkiranje i opet visi po trotoaru.... žao mi ga slušati kad vidi tu naljepnicu na autu.... LOL DOBRA IDEJA
Papci svih zemalja ujedinite se! Svi u grad! Nemoj da bi ko ostao u svojoj vukoHebini! Svi u grad! OJHAAAAAAAAAAAA
Vidi ga lafcino! To je (nekad bio) grad.
ja imam vozacki i auto a zbog parkinga u grad idem javnim prevozom uvijek i nikad ne kasnim zbog parkinga, a ovo cu da lijep pa slikam pa zovem policiju :D
Da je ta grupa degradiranih ljudi (Parking Papak aktivisti) dovoljno pametna, pa znali bi da je Sarajevo do sada moglo da omogući nova parking mjesta u gradu, od naplate kazni za pogrešno parkiranje. Taj novac je otišak niko ne zna gdje i onda dođe napaćeni aktivist sa manjkom pažnje da prodaje tamo neke benave naljepnice.