Budući roditelji
0

Pozvani u policiju zbog problema koje je pravio nerođeni sin

Sarajevo-x.com
Čini se kako učenje dobrom ponašanju za jedno dijete nikada ne može prerano početi. Na to je čini se policija u Velikoj Britaniji podsjetila Charlotte Childs, majku još nerođenog djeteta, poslavši joj pismo u kojem se navodi kako je njeno dijete već član bande.

Policija ovim pismom pozvala trudnu Charlotte (33) da prisustvuje sastanku u policiji na kojem će se raspravljati o njenom zločestom sinu. U pismu je čak navedeno i ime njenog sina, koje se poklapa sa jednim od imena koje su ona i njen suprug Damien (29) planirali dati djetetu kada se rodi.

Charlotte je trudna tek 36 sedmica, kaže kako je u pismu navedeno da je došlo do incidenta u kojem se nekoliko osoba nije ponašalo u skladu sa društveno prihvatljivom normom ponašanja, i da je njen sin jedan od onih koji su identifikovani u toj grupi.

"Voljela bih znati kako 36 mjeseci star fetus može otići u park bez mene i praviti tamo probleme. Cijela stvar za mene je bila zaista smiješna, jer ja tek trebam roditi svoje prvo dijete", kaže Charlotte za list Mirror.

Kada su Charlotte i Damien rekli policiji da je njihov sin još uvijek u stomaku, zbunjeni policajci su se izvinili, ali su tek poslije otkrili u čemu je problem.

Naime, jedan od mladića koji je učestvovao u remećenju javnog reda i mira ima isto prezime koje će nositi i ova nerođena beba, a i ime koje Charlotte i Damien planiraju dati svom sinu.