Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RIP.. prepostenom covjeku sa oba obraza MARKU VESOVICU
Inače, 1999. je Kasparov igrao protiv "svijeta" (svih najboljih velemajstora iz svih šahovskih organizacija) i uspio je pobjediti uz mnoge poteze koje niko nije uspio predvidjeti. To još više daje na veličini ovom remiju.
Ima li neko transkript meča? Bilo bi zanimljivo vidjeti sta su igrali
Uvijek ista spranca, kad covjek umre desetine clanaka o njemu narednih par dana i onda kapak. Prvo Karahasan, sad Marko. U ovih prethodnih 13 god pojma nismo imali gdje je covjek, sta radi, kako zivi, da li jos ponesto napise.
RIP
Nio insan na svom miestu pa hajde neka mu je lahka zemlja
Tad remizirati protiv Kasparova(pa i u simultanci jer je bio poznat po tome da nikad ne pušta) je u rangu da danas to isto uradite protiv Magnusa. Znači moze samo ako ste barem neki velemajstor, ili ako ste blizu tome, a Carlsen je pijan. Znamo da Kasparov def nije bio pijan, tako da svaka cast Marko!!!
otkud znas da je pijan, trijezan lik seta cuku
Marko je prvenstveno bio raja. Do smrti svaki dan je i šao na grob svoje pokojne supruge. Upitao sam ga jednom na Dobrinji, rekoh čika Marko non-stop vas viđam ujutro idete na trolejbus pa vas vidim oko podne hodate po Dobrinji. Kaže svaki dan odem da se ispričam sa mojom Gordanom. Takav je to čovjek bio.
Poštujmo prvo svoje dostojanstvo, borce i žrtve, i vratimo zastavu s ljiljanima kao službene u kantone s bošnjačkom većinom (KS, TK, ZDK, PBK, SBK, USK). Tad će i dugi da nas poštuju. Pogurajmo pritiskom naše pudlice političare jer oni rade samo na guranje. Neka neko dostavi prijedlog u kantonalne skupštine, da vidimo ko su oni koji će ga odbiti! Srpske i hrvatske zastave, presuđene za genocid i UZP, su legalne, a naša nije i hapse ljude zbog nje.
Alija se posro na lzastavu s ljiljanima kad je dopustio da mudžahedini mašu s njom.