Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uskoro će Barbie promijeniti i spol jer će osjetiti da je zapravo muško zarobljeno u tijelu žene.
Suosjecajno. Moze vratiti djevojcicama oboljelim od raka bar malo samopouzdanja kada ostanu bez kose kada vide da i Barbie misli na njih i uz njih je. Nadam se samo da ce, a vjerujem da hoce, dio novca biti za oboljele od raka.
Uf, kakva su današnja djeca čisto sumnjam da će im se svidjeti \"ćelava barbika\"....
@sjo Oko 1963-4 su bile jaaaaako moderne Barbike kojim si mogao stavljati perike :) Evo link kakve su bile http://www.fashion-doll-guide.com/Vintage-Barbie-Doll-Miss-Barbie.html :)) Ne znam bi li bilo fazon da to rade i ovaj put... Kako god, takođe podržavam ideju ćelave Barbie, ako još novac od prodaje (ili bar dio) bude išao za oboljele od raka, ne vidim zašto je i ja ne bih kupila :D (to bi mi čak bio dodatni izgovor xD u mojim godinama ne možeš kupiti Barbiku za sebe, a da te cijela porodica ne smatra ludom xDD)
marketing, odmah ce prodavati perike u raznim bojama.
Da osisas kosu pa da budes celava bozeee Petraaa ! xD
Nije loša ideja :) Barbie je uvijek bila simbol ljepote, i ovo je divno da djevojčicama, a možda i starijima, pokaže kako i djevojka koja je izgubila kosu može biti lijepa :) Podržavam ideju do kraja!
Eto tako ste vi humani da niste ni link postavili? Sram vas bilo! http://www.facebook.com/BeautifulandBaldBarbie
ovo je barbi na hemoterapijama
barbike djeci sluze da ih osisaju, ne vidim potrebu za celavom barbi (jer ce svakako ocelavit)
Dolje je uvijek i bila celava, to da kompletira stvar