Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1.) Ruzna ko izgorjela gurabija 2.) Koji idiot ce dat tolike pare za takvu curu kad si moze za 2 pica i malo price bukvalno izabrat koga ce da zbari za to vece 3.) Ko plati te pare mora da je ZAISTA ocajan ili jednostavno umno.... veoma nizakhttp://www.sarajevo-x.com/clanak/090120161 4.)to je ilegalno...nista drugo nego prostitucija 5.) FUFA !!!!!!!!!!!!!!11
http://www.market.ba/oglas/253960
dobra si ti... ali ne vrijedi nijedna ckapi 3, 7 miliona da je je*es!!!
Znam samo da kad se i ona pokenja da i njeno smrdi.......Kad bi me lijepo zamolila, mozda bih je i sprcio..........MOZDA!
@nk Ovo su usluge dorate jedan...
i ja prodajem nevinost informacije na [email protected]
ooo pa dajte mi cvaju i jebite me cijelu noc
pa jebiga nepisasti naftu pada toliko trazic za svoje usmrdzele komad rupe
Ne smijem ni pomislit na sta lici bez sminke kada je vec sa kilom pudera na licu ovakva kopacka.
Vrlo pametan potez ode kod doktora sasijese i onda prodaje svoju nevinos ko stosam ja mog muza zeznula hhaaa.
Ja joj ne bih po faci svrsio i da mi plati
da je hoce kupit kakav crnac, pa da joj dobro naplati...!
Samo da vas podsjetim, koliko cesto SA-x.com stavlja prave slike? Sansa da je ovo stvarno ta je 0,01%, eto da znate. Bolje malo prosurfajte pa potrazite pravu, mozete vidjeti i probati, mozda vam da na kredit? :-)
Vrlo lukava djevojka!I kad dobije te pare poslije ce s tim novcem lako zavrsit studije-platit ce sve zivo i zavrsit ce i naci odlican posao do kraja zivota da uziva samo!I imat ce dovoljno novca(posto ce otvoriti nekoliko lokala)i za penzije,tako da zna sta radi!Vrlo lukavo,vrlo lukavo.Mislim da ce toga biti sad dosta,to-prodavanje nevinosti,al ce konkurencija biti jaka pa ce opet pasti cijena svuda u svijetu!
za Jovu dragi jovo,ili da kažem čika jovo ??? to ti je kućni odgoj,ili da kažem neodgoj,tebi je moj dobri jovo lakše metar u guzicu nego cenat u glavu,to koga bi ti guzio je pod znakom pitanja,velikim.takav krkan ko i ti je oplodio tvoju krmaču mamu,pa ona tebe okoti,jedeš šišarke pa ti udarile u glavu moj jovo... e moj jovane ili da kažem ovane, jer smo mi bošnjaci skontali da u NAŠEM jeziku izbacimo slovo J,kao što ste vi izbacili slovo H. E ZOG TOGA TE I ZOVEM OVANE CURA PRODAJE ONO ŠTO IMA