Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ovo je prostitucija ljudi, kakvo ciscenje stanova, sta vam je
Vidis dokle je ovo doslo, nase Cehinje Cesi *ebu...
sput nesto i ociste heheheee
na qrcu te nosam.
58
Koliko para kosta ovo ciscenje??? Zna li ko????
ona cisti on cisti nju :D
http://www.dodaj.ba/text/294 ??? ko od koga preuzima ???
A ti si sigurno jedna od \"sarajki\" koja se prepoznala :) Jel ugodno kad ti ga trpa kockastoglavi ćelo i trojica njegovih jarana na baricama,pa te sutra šutne ko avlijanera :)
a stvarno,šta je to sa curama danas,posebno \"sarajkama\"? sve to nešto studira,ganja modu,priča tipa \"gdje ćemo noćas ,na Janu,Koketa\" ili priča o Šeherzadi?????? a upitaj je zna li šta skuhati ,ma ponosi se ako zna jaje na oko! stvarno ne razumijem..
za sypka iznad; mora da ti je glava kockasta sa ogromnom nosinom i malom kytom dok tako pricas pa te nijedna u sarajevu nece,konjino glupa!!!!!!
Nije ba 58 eura već funti što ti dođe oko 68 eura! Ove sarajke su papanke prave,glumataju običnim momcima,a kad dođe lola sa 130kg i pištoljem za pasom onda se naguze u roku od 3 sekunde. Čehinje,slovakinje,srpkinje sve žene na planeti osim ovih žguba u sarajevu su ZAKON!!
Eh kada bi i pokupio tu iz Centrala onda bi glumila damu i ne bi cistila stan, nego glumila damu, a ne zna ni da se ponasa kao dama. A kad bi joj dao 58€vrica po saHatu... htjela bi da se uda za tebe! MA cehinje su ZAKON!
Svaka čast majstore! Svaka ti je zlatna,osim ovog zadnjeg da mafijaši \"posjeduju\" dobre koke.Previše je dobrih koka da bi ih mafija \"posjedovala\",oni imaju one \"napucane\" sponzoruše dok nama na žalost ostaju ove ufurane koje ti nebi usisale kuću a kamo li nešto drugo za preko 100 KM po satu!!!
da naravno vi nudite samo usluge ciscenja..a i poliranja glave..:-)))