Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahahahahah.....:D
Ma trebao je ćerku da ispresavija umjesto što je momka maltretirao bezveze
Tako je to kad profulas u odgoju vlastitog djeteta, onda vaspitavas tudu djecu.
Samo se vi djeco jebite i razmozavajte se a ko sisa glupog pandura.
Eh kad bi tako bilo u nas u Kaknju mene bi cijela policijska stanica ganjala
Upravu si, ne sposoban da vaspita svoju kcer, pa sta ce sa tudim djetetom. Govori djetu da je glupo, a on je tucak do dacke. Ako nije vaspito svoju kcer jebace je neko na ulici, u kinu, u skoli, a mozda je mala primila sto puta do sada pa se uzeo izivljavati na nespretnom djetu koji nije razmisljalo da ce upasti u belaj. Samo se pitam cija je kamera tu bila i ko je potajno sve ovo snimio, vjerovatno njegova princeza posla da snimi poric i posalje u holivud da se proslavi, ali ispade da je njezin stari bio glavna uloga....
Pa šta hoće koji kyrac? Nije je silovao, da bude je vaspitao da ne širi noge već u 15-oj godini.
cuj amerikanaca sto odmah sve preuvelicavaju! samo ga je malo uplasio, i pustio ga na kraju... dobro je pros\'o sto mu glavu nije otkinuo... :-))
Kunem ti se i ja bih isto :D Podrzavam ga
trebao ga je i namlatiti.