Nije bio njegov dan za ribolov
0
Polarni medo ostao gladan u sjevernoj Rusiji
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Zahvaljujući tome možemo vidjeti kako je medo ostao gladan, piše Daily Mail.\" kad bi med\'o mog\'o da pise clanke mislim da ne bi imao fond rijeci da opise stepen retardacije ovakvog novinara i uopste ljudskog roda koji mu se kao divi, zna da je gladan a ne da mu nista da jede.
Da li mogu koristiti rubriku \"budi novinar\" da objavim kako je \"Pujdo\" lutalica pred nasom zgradom vec 5 mjeseci gladan i ovako jadan ceka pod prozorima :$
Eh da me hoce jedan ovakav .... A ne ovi danasnji muskarci, svi imaju metar i po i 50 kila...
Treća slika je zakon. Kako se samo opružio :)
MEDO BRUNDO NE PONASAJ SE LUDO!!!
y.ebo vas međed kad struju trošite čitajuči vake gluposti
usra se ziv
Tog tvog pujdu treba po hitnom postupku dati u sapun...i ne samo njega nego i sve ostale kerove, jer ti poima nemaš koliko ljudi čeka na komad hljeba i čašu pitke vode..to je tužno, a ne ta tvoja izvala..
slike su lijepe ali... tekst je stvarno visak i nema smisla
gledao sam na nat geogr kad ga vaki medo umace, presao put od nekoliko desetaka kilometara ne znam tacno koliko smrsao i taman ga pristavio i udara i puce mu rinaka ko da je od stakla, joj koji belaj da samo vidite, strahota.. e to bi bio clanak i video a nije ova bljuvotina..
bas lijepa zivotinja :)
..ovi novinari su zesci kenjatori...pitanje je uopce hoce li ovaj medo prezivjeti..
To ko ono kad citatelj posalje neku d.eb.iln.u sliku pa vi odmah napravite beskoristan clanak
prelijep je da komentarisem neku vezu sa ce.dima :D :D
tesko da je ribu lovio...al hajd.... :D