Komentari (175)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Adolf Hitler je bio čovjek koji je radio šta je radio za veće dobro. Pogledajte sad kako Jevreji praktički kontroliraju svijet. Nalaze se u SAD kongresu , te su upleteni u svaku moguću veću radnju koja se dešava u svijetu. I na kraju kada želimo da njih okrivimo , iskoriste to da su bili skoro smaknuti sa lica zemlje od strane Adolfa Hitlera. Zanimljivo je to kako Hitler nije uopste nasilno napadao pripadnike druge religije, nego samo Jevreje. Pitanje je , zašto.
Stvar je u tome što je udario na puno jačeg od sebe, jer su jevrej stvorili , osim amerike i ex SSSR (potomci onih koji su stvorili SSSR su danas najbogatiji rusi, a to znači jevreji), a pošto pobjednici pišu istoriju Hitler je postao glavni negativac.
Pa svi vi koji ga bacate odma kada cujete ovo ime (necu pisati), ste gori Fašisti nego on, na kraju uvijek dodje da smo svi ljudi. Ne razumijem zasto toliko obozavanje fašiste, koji je porobio pola Evrope, istrijebio je od Jevreja?
PRIKAŽI ODGOVORE (38)
Da je kojim slučajem Hitler uspio u svojoj namjeri, danas bismo imali mnogo bolju situaciju u svijetu nego što imamo. Iza svakog rata, pa tako i ovog našeg krije se američko - jevrejska propaganda s ciljem oslabljivanja velikih nacija i krađe njihovih prirodnih, materijalnih i intelektualnih dobara. Koliko je samo njemačkih naučnika Amerika prisvojila nakon pada Njemačke. Sva značajnija tehnološka dostignuća imaju njemačku pozadinu. Ali historiju pišu pobjednici, pa je tako Hitler ispao monstrum i terorista, a Amerika spasitelj svijeta.
da je kojim slucajem hitler uspio ne bi bilo ni tebe ni mene. slavenski narod bio bio suzanj tj kmetovi a njohov zivotni prostotr bi se naselio njemcima. ako mislis da bi hrvati i bosnjaci prosli bolje varas se. pripadnici tih naroda su iskoristeni kao topovsko meso.mislis da bi njemac hrvatu placao na jadranskom moru. bi bas koliko i rimljani narodima pod njihovom imperijom. za sitiaciju u svijetu nisu krivi jevreji al kao i uvijek narod je lako obmanuti. bas kao sto su za 11/9 krivi muslimani tako su i jevreji za sve ostale probleme. krscani su jedini koji su fini.
@pero_zdero ne seri bosnjaci i hrvati nebi naje*bali da je hitler pobjedio, a za srbe boli me kur*ac
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
psihopata klasični...sve ostalo što se kaže o ovom (ne)čovjeku je suvišno,samo je velika tragedija što ga nije niko liječio prije nego je svijet uvukao u katastrofu..uh fuj a o nekima koji komentarišu mogu citirati Balaševićev stih: "Lole, taman se ludilo rascisti taman smo nadomak smisla evo ih sledeci fasisti dok si rek'o piksla"
e ovo je bio ljudina,da je uspio u svojoj namjeri sad bi ovo sve bila njemačka i nebi bilo lopova
Tito je bio veci kriminalac od ovog Hitlera. Pa sta mozes.
vidi ga što se rumeni :3
@Ideologija Upravo je zato i jadno. Naći će se po neka osoba koja neće znati neke stvari, ali većina zna istinu. Moje metode su daleko od , kao što ti kažeš , "čaršijske" . Nisam siguran kakvo bi to značenje trebalo da ima. Ostavi se i ti ovoga jer ja sigurno hoću. Dok gledam kako nevina djeca umiru samo zato što netko želi novca ili nafte , ja mogu da pričam o ovome koliko hoću. Samo što je jedini problem što nitko neće saslušati. Neću više komentarisati na ovo. Dao sam svoje mišljenje na sve ovo , što mi je rezervirano pravo kao osobi . Dalje neću. Poštujem mišljenja od svakoga , i ne kažem da sam upravu vezano za Hitlera. Možda i nisam. To je samo moj neki zaključak koji je rezultat onoga što sam istražio. Još jednom, ne govorimd a volim Hitlera, holokaust se više nikada ne smije ponoviti, i to bi bilo to. Prijatno vam :)
@Junuz Poštapalo To što si upravo rekao za Illuminati , slobodno reci osobi koja je bila smaknuta od strane CIA-e , samo zato što je napravila igru sa kartama koja se zvala Iluuminati tokon 90-tih, i na kojem se nalazila karta 9/11 , i još mnogo toga. O Illuminatiju mi se neda raspravljati.
@nacista, kakve tvoje 44 godine. Ja ti dajem 14 i kapak!
Poštovani du.pelisci Hitlerove gu.ze prvo pročitajte Hitlerovu knjigu (ali je.biga treba znati čitati) pa se onda pros.eravajet o njegovoj "dobroti" i "ljubavi" prema vama. "Volio" bošnjake a u ukino Bosnu, baš ko što su i oni što su sad u Hagu htjeli. Po Bosni klala i ubijala najviše "Vražja divizija" narodski rečeno a zvanično "Princ Eugen Savojski" po tipu koji je vjerovatno više muslimana pobio neko svi krstaši zajedno. Spalio je pola bosanskih gradova, u klanju i ubijanju stigao do Kosova polja i Skoplja a tamo (na Kosovu) mu se pridružili i Srbi u ubijanju "turaka" , a bio obožavan od strane Adolfa zbog ISTREBLJENJA niže muslimanske rase. Je.b.o. vas Hitler u glavurde bl.entave. Da je on pobjedio vi bi među prvima na Balkanu bili za klanje onako ko ovce...Ustaše i četnicu su za NJEGA posao obavljali...
da je Hitler pobjedio, mi bi danas bili Njemačka
kako vi podržavate Hitlera što se ljutite na Breivika što čovjek hoće ići na fakultet i želi zabraniti ulazak muslimana u njegovu zemlju? Napisao je manifest u kojemu je predstavio muslimane kao svjetske neprijatelje broj 1 , i on ima svoju ideologiju. Je li ona ispravna onda? koliko licemjernosti...
Ti si bolesnik, Bošnjaci su baš bili po mjeri Hitlera i vas bi ostavili da živite, kako da ne. Samo se nadam da nisi vjernik jer onaj koji opravdava zločine nema veze s vjerom...I kažeš nije napadao druge narode; što je s Poljacima, Čehoslovacima i ostalim Slavenima? Što će biti Bošnjak nego ljubomoran...
zao mi je sto nije sve zidove ubio
Napravili su ekonomsku krizu u njemackoj i malo im je falilo da potpuno preuzmu njemacku ekonomiju...jedan od razloga zasto je uopste poceo rat...zato ih je i poceo ubijat...danas su zbog svoje gladi za parama doveli cijelu planetu u ovakvo stanje...trcimo radimo i njima placamo kamate...da ne pominjem da kontrolisu skoro sve na svijetu...bankarsku industriju,sve vece medije...tv kuce,filmsku industriju,dizajnersku...ineternet je potpuno njihov...kontrolisu americki kongres...itd.itd...pa eto zalite ih i dalje.......
Strašno je koliko ljudi gaji simpatije prema zločincima, nije ni čudo što mnogi to i danas žele postati ,pa čak i kao djeca sanjaju o tome ,da na taj način ''povedu'' narod i steknu slavu kao zločinci. Prije si bio cool ako si rocker ili neki lik za sebe ,danas je cool biti glupan ili zločinac.
svaka cast viruse,napisao si sve sto sam i ja......ali shvatio sam da pa cak ni omladina nasa ne konta poentu ove planete i zivotz na njoj.....lakse im je metar u guzicu.,nego cent u glavu...tako da ne vrijedi duboko misleci pisati i spominjati novi svijetsi poredak,iluminate tj zidove cije maslo i jeste sve to.......pozz
e kud nije pobio svu onu gamad kad je vec bio poceo hitler