Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šta sve može stat ženi između nogu
Dobro vas je ba, neka su stavili i oni, da to vide ljudi koji imaju zivot i ne provode 24/7 na FB i milion ostalih portala.
Ma nije ovo nista, da vidite \"tehniku\" nasih politicara.....
jeli ovo stvorila vakum pa joj koka drzi gajbu. :) zar je to moguce?
ubaci ga u cupi :/
ma daj ne zahebaji zivco, vidis po biji da je vlajina, ista ti.
Ovo sam ja vidio kod Ragiba u granapu. Dodje neka nana i paket pive u dimije izmedju noga.
koliku pizdu ona ima
hahahha ovo neki cigani kradu :D fol odjednom odlucila da joj je potreban paket pive hahaha
Jasno je da je među nogama imala neke remene tj kaiševe pričvršćene za noge i stomak tako da je samo zakačila pivo za već pripremljenu nosiljku.Prema tome ovo nije nikakvo čudo već režirana predstava.
Vagina Pilsner, od 1 Januara 2012 godine u kafićima širom BiH.
Kako li zadrža paket između nogu? Valjda vakum, šta li ???
uhuhuhuh bravoo sefice, mozda si trebala i korpu od muza gurnuti, znas vec gdje, da se covjek ne muci i ne tegli bezze ;)
Mani se igle!
iskustvo je na njenoj strani :D
sta fali ako je vijest stara 7 dana ja i mnogi drugi tu vijest vidimo prvi put, ako ste nesto vec vidjeli pa vam je dosadno idite na facebook pa tamo lajkajte da bi ste nesto vidjeli i procitali. meni ako se nesto nesvidja ja to preskocim kao i svatko normalan a ne da pisem neke komentare tipa staro ili vec vidjeno kopirano itd. kao da su na facebooku vijesti izvorne . vijest moze biti izvorna samo od jednog izvora sve ostalo su kopije uz neku izmjenjenu rijec. a sa druge strane ovo su zanimljivosti a ne burza pa da zastarjela informacija nosi posljedice. ljep pozdrav za ljude koji jos zive stvarni zivot
paket pive prozdrnula...