Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ti neko donira 100 ovakvih satova za tvoju novu mini-firmicu, svaki treci dan imas jedan kvalitetan sal koji mozes prodati za 30-ak maraka.. To ti je 300 KM mjesecno, a da ama bas nista ne radis :) U svakom slucaju, super je ovo ideja
Gdje se ovo ima kupiti ???
fenomenalna ideja sa fenomenalnom realizacijom nadam se da će uspjeti i nešto love zaradit na ovome
zelim zaposliti odmah 20 ovakvih satova
A sta plete?sal? Glupo i hipsterluk, jos bi vunu morao kupovat svaki dan niradcega?!
Koliko je naših inovatora uradilo razno-raznih inovacija koje spadaju u vrhunska umijeća i znanja ljudskog uma. Niko od naših vlastodržaca nije zainteresovan da uloži bilo koju marku za njihovu realizaciju. Jesmo rodoljubi, ali to se ne prima u samoposlugama - inovatorima treba novac za život i za nastavak inovatorskog rada. Mnogi stranci su nudili, poslije izložbi i dodijeljenih medalja našim inovatorima, da otkupe njihove inovacije uz visoke nagrade i da počnu na realizaciji izuma. Naši inovatori, držeći se patriotizma i praznog stomaka, kupuju od svog novca sebi karte za odlazak na izložbe, ne daju nikome u drugu državu svoje patente...! Ludi su svi koji se drže toga principa jer naši su naučili našu prodanu pamet, kupovati od stranaca jer preko njih mogu i sebe naći (IMT - imal mene tu...!).
valjda su igle kazaljke ,šta li ?
jos kada bi pokazivao vrijeme....