Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo nisu opticke varke.
rizah care u tvojoj glavi nema ništa, nemoj se brinuti, nemaš sa čim
ovo nema nikakve veze sa optickim varkama. samo imbecili sa klixa se mogu ovako prosipati. postali ste nepismeniji od svih ovih srbijanskih šund portala. svaka cast!
de ne njajke rizah svega ti
Za sve one koji se kladjenjem bave iz hobija obavezno neka se prijave http://bet-tips.cogia.net Virtual bet - gubite samo vrijeme, ali ne i novac profesionalci su isto tako dobrodosli ako imaju slobodnog vremena :)
...jau či opra vopi sodk lix ovihno vina rat, ako das mpi smen...nem ojdam ezaj ebav aš, šču o...
tosto si na piso je ne pravilno,nau ci pravo pis
...hoš mo lis ada sv ivak opis ati ?
...klinasti ? :)...o'šli i podizači ventila?
E Riza he ukojoj si ino stranoj drzavi mozelse znat, mozdasmo u istoj adase nezna mo? Svidamise to sto pises dase neprikazivaju slike, i ako sam ja pravo slavne vijero ispovijesti, tojest majka mi je pravo slavka, a otac kato lik. Pozdrav
Idi dodji komšiji kad ne možeš sebi,umij se prezupčio si a bogami i presisao....
Mojeje davas u po zoravam a vi radi te kako hoče te i šta hoče te Znam ja pravo pis učijo samga u školi alisam po malo zaboravijo zbogtog što u inosransvu živim eto daznate vi štome vrijedža te.
kako je njima dosadno bilo...
Rizah smirii se može ti pozliti, uredu je , neće ti niko od nas ništa ali ima ko hoće
Al' se ismijah ovoj budali sto se predstavlja kao Rizah hahah cuj da Bogda vas Bog dragi kaznijo u pakletu gorili daBogda štome nazivate vlahom po grdno hahahahahahhaha
jesi ti pregled'o glavu latetly djecko, haaaaa bolan? haaaaaaaa? reci doktoru gdje te boli haha
@rizah ...ovako "nepismen" mož' bit' samo neko pismen...ko zna gdje treba griješiti :)...pregonio si :)