Komentari (297)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Širenje mira i tolerancije ratnim pohodima, paradoks zvani religija.
bombardovanjem za mir ;)
Nit su u Japanu i Korejama budisti, nit u Africi ima toliko kršćanstava
PRIKAŽI ODGOVORE (45)
najveća svjetska manipulacija polupismenom svijetinom...
bila ,jeste i na zalost ostace.
@toni.simon.792 mogu li znati koja je tvoja najvisa zavrsena skola,ako nije problem?
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
ma lose su ovo brate odradili
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = lat. servi = roblje HRVATI = lat. croatini = kreteni BOSNA = lat. bos+nae = pravi volovi, voline BOŠNJACI = tur. bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = ničija zemlja "K L I X" nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ) i moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije. Ni Englezi nisu ništa bolji - oni su stari "sponzori" Srba (koje ponekad malko i bombarduju) i najnoviji "stanari" kojima Rim renta Bosnu tj. "Balkan" (za Rimljane uvijek i samo - Iliriju!). http://is.gd/sW9lTx
Budalaštine i flargrantne netačnosti i u mapama ratova i sada vjera u širenju. Mislim da je sve ovo naručeno,zbog straha od širenja Islama. U ostalom sve je pošteno priznala vladajuća koalicija u Berlinu. Sa vjerom se širi i novac. Pa ko koga poklopi. Najveće rezerve keš novca su kod Islamskih zemalja. O ostalim resursima se manje više sve zna.
a ja gluposti grdne moje rane....
Pogledat cu cim napravite da vam video radi sa telefona.
Je*em ja vama mater. Bosna nije krscanska zemlja! #MultietnickaDrzava!!!
To ti misliš.
Ova zelena se dobro siri i najbolje godi ocima.
Lijepa nasa muslimanska Spanija
Opet ti ne shvataš i dalje lupetaš ad hominem. Jel ti shvataš da problem nije do mene, nego do tebe i vas sličnih kojima bez ikakve osnove i smisla smeta nešto.
Nije zbog boje, ali ova zelena mi najdrava :D
Hahaha smijesno je ovo . Islam je najstarija vjera koja potice od Adema a.s, - prvog covjeka na zemlji :) . A ovi sto misle suprotno nek se upitaju koje je vjere bio Isa , Musa , Ibrahim ( nek je mir na njih ) a bili su prije Muhammeda a.s. :) .
http://m.youtube.com/watch?v=rQVpfQcZj3c
to sto ti pricas se, cini mi se, zove zamjena teza, uglavnom to nije objektivno nego je iz perspektive muslimana
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kada ne znaš odgovor na neko pitanje, najlakše je reći "stvorio nas neko gore". Do prije par stoljeća mislili smo da smo u centru svemira. Šta li ćemo sve znati za još par stoljeća... Vjerovatno ne možemo još ni zamisliti stvari koje ćemo razviti, otkriti i usavršiti. Do tada, nek vjeruje svako za sebe u šta želi. Samo nemojte da se zbog toga ratuje i da mi uništite još i više ovaj već je*eni život. Zatvori se u svoj dom i prakticiraj religiju.
Preporucio bih ti da odes negdje sam u prirodu, ispruzis se na cistu travu, ruke stavis pod glavu i gledas oblake kako prolaze. Ostani tako dok se ne odmoris fino, i ne dok razmislis malo o sebi, svijetu. To opusta..
Preporucio bih ti da odes negdje sam u prirodu, ispruzis se na cistu travu, ruke stavis pod glavu i gledas oblake kako prolaze. Ostani tako dok se ne odmoris fino, i ne dok razmislis malo o sebi, svijetu. To opusta..
Nisam ni ocekivala manje komentara ...
Beskoristan video pun ocitih gresaka. Skala ne valja. 3000 godina s jedne strane isto kao 2000 s druge. Onda ni tih 2000 nije jednako rasporedjeno. 32 godine izadje 20. dio skale a od 2000 godina. Onda nema pokazivanja datuma. Ispadose Rusi da su presli na Hriscanstvo nekad u 17. vijeku ako ne i kasnije - umjesto jos za postojanja Istocnog Rimskog Carstva. Onda su im sve verzije Hriscanstva, Islama, Hinduizma, Judaizma i Budizma jednake. Kao da nije bilo krstaskih ratova protiv heretika ili kao da se Suniti i Siiti ne kolju medjusobno. Onda nema svih religija izmedju. Gdje su svi oni kultovi Sunca, Mitre i Zeusa da vidimo kako se preklapaju sa kasnijim usvajanjem Hriscanstva? Vise je ljudi vjerovalo u sve troje nego sto je u skoro citavom opisanom periodu bilo npr. Jevreja. Sta je sa juznoamerickim i africkim religijama? Njih necemo brojati dok ne predju na neku "ozbiljnu vjeru"? Takodje, mogli ste bar napraviti kvalitetniji video - sa sitea gdje ta mapa stoji od 2006.
Islam i tacka :-)).