Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pametan!!! Neće ni da čuje. Zna šta ga čeka:-)))))))))))))
kreteni roditelji maltretiraju djecu glupostima padaju u histeriju djeca
to je to
Glupi amer.....xDD
amerikanci su bogalji
hahahhaahhaahahahahahah
Ovo je fotosop, pogledajte kako trza slika kad se malo udaljite od monitora... I ofirno je sto je kamera slaba, mislim svako sad ima za normalnu kameru. a ovako je lagano za koristiti slabiju kameru jer se onda moze doradjivati, nije smijesno jer sam provalio odmah, sta ljudi sve ne rade za novac muka mi je od hakera koji doradjuju video kako bi bilo to smjesno ostalim dijelovima ljudi...tipicna montaza ko ne vjeruje rekao sam mu...pozdrav svima
ovako sam i ja nekidan reagovao :/
al\' sto ne mogu \"briznih\" roditelja..mnoga djeca prezivjela rat pa im ne ostadose \"traume\" a ovom malcu ce ostati trauma jer ga curica zeza? zalosno koliko \"tetosite\" djecu..zato su nam generacije sve \"pametnije i pametnije\"..
roditelja idiota, šta rade od djece samo da ispadnu na you tube
Stvrano me nervirate sa raznim komentarima gdje curicu nazivate pogrdnim imenima, iskreno nju smatram pravo slatkom, dok je on jedno razmaženo derište, samo me zanima kakvu vrstu razmaženih napada ima kad mu roditelje neće nešto da kupe..ćek sek...garant mu kupuju kad je ovako razmažen..on je meni Fuj.
Istinski primjer dječaka kome se ne žuri da poraste... Svaka čast, mali! :D
Ovaj mali, ko da ima 3, a ne 7 godina...ummazeni strancii
ovako sam i ja plakao kad mi je djevojka rekla da je trudna :((((((((
ovo je meni malo bolesno, mozda su ovo brat i sestra?! po meni ovde ova zena nije sasvim u redu, ne zna da sa ovim na najlosiji nacin utice na buduci zivot ovog malca objavljivanjem ovoga
SITUACIJA ISTA NAKON TRIDESET GODINA. ON HISTERISE, ALI IPAK BUDE KAKO ONA KAZE.
hhaha nema dalje--cijenator.ba