Alkohol ih pretvara u čudovišta
35
Pogledajte kako djeca vide roditelje koji previše piju
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meni stari kuci srijedom dolazi pjan ja subotom
Samo se vi sprdajte s tim, veze vi nemate sta alkohol cini ljudima. I meni je bilo simpaticno ispocetka kad stari dodje pijan, pa se smije, zeza, pjeva. Nije dugo proslo a poceli smo ga svi gledati poput ove djece, preplaseno, uzasnuto! Alkohol ga je izmijenio, izmijenio je i obiljezio dozivotno i nas, unistio mu brak, mama ga ostavila nakon godina borbe s njim, mi smo se razbjezali kud koji i obilazimo ga samo kad moramo ali on i dalje ne popusta! Propio je sto je imao, od imetka do karaktera!! Najgore od svega sto niko od nas nije primijetio momenat kad je simpaticno i zabavno preslo u opasno i nepovratno! NE IGRAJTE SE S TIM LJUDI!! Nemojte dopustiti da neko vama drag prijedje tu granicu, jer jednom kad se to desi vec je kasno! Pametno s casom!!!
gluposti ja svog oca nisam vidio ovakog,al zato moja zena ima ovaku facu kad ja dodem pjan kuci
\"Prikazuje ZENE kako vide roditelje koji previse piju\"??????????????????? VALJDA DJECU
Glupost! Sjecam se kad otac ubridi, nama daje para i pjeva i svima nam je lijepo...
zec je presmjesan :D lol
kad pijan dodjem kuci, prvo zenu nasamaram pa djecu nasutam. Vriste od srece pravi muskarci piju i mlate, picuni placu i slusaju
Kad se babo kuci vrati pijan...
NEMOJTE TAKO..KAD SAM PIJAN, NAJBOLJI SAM :) VESELOOOO :)
Ispravite naslov teksta!
KAKVE SU SAD OVO GLUPAVE METODE ZASTRAŠIVANJA ?
ovo ko da je TRAiLER za neki HORORr oca mi......
...sunce ti kalajisano...evo mog lažnjaka...odo\' salit\' stravu :))