Wisconsin
0

Počinje suđenje ženama koje su ljubavniku zalijepile penis

Sarajevo-x.com
Sudija u Wisconsinu je rekao da ima dovoljno dokaza za početak suđenja u kojem će braniti tri žene, koje su optužene da su muškarca u motelskoj sobi vezale za krevet te mu superljepilom zalijepile penis za stomak, rekao je medijima advokat jedne od oslobođenih.

Sudija je odluku donio nakon što je saslušao navodnu žrtvu, koji je 90 minuta sjedio na klupi za svjedoke, pričajući svoju stranu priče, rekao je advokat Rob Bellin.

Tridesetsedmogodišnji muškarac, koji se nevezano za ovaj slučaj trenutno nalazi u zatvoru, svjedočio je u zatvorskoj narandžastoj odjeći, javlja CNN.

"Govorio sam im da ne smiju to raditi, da je to napad", rekao je on.

Podjsećamo, ovaj oženjeni muškarac je imao nekoliko ljubavnica s kojim se sastajao u obližnjem motelu. Jednom prilikom je dogovorio sastanak s jednom, te pristao da ga zaveže.

Međutim, brzo se sve preokrenulo kad su još tri žene ušle u sobu i zalijepile njegov penis za stomak, kako bi ga kaznile što je nevjeran.

Wendy Sewel (43), Therese Ziemann (48), Michelle Belliveau (43) i njegova supruga, kojoj CNN, kao i žrtvi ne želi navesti imena, optužene su da su sudjelovale u nezakonitom zarobljavanju, a Ziemann, također, i za seksualni napad.

Četiri žene su svoj plan osvete provele u motelu Lakeview u američkom selu Stockbridge.

Zienmann je tad rekla policiji da je muškarca upoznala preko interneta, da se zaljubila u njega i da je za njegovu sobu u motelu dva mjeseca plaćala 3.000 dolara.

Od njegove supruge je saznala da je oženjen i da ima još ljubavnica koje iskorištava zbog novca.

Kriminalni dosije ovog muškarca otvoren je još 1998. godine, a trenutno je u pritvoru zbog optužbi za zlostavljanje djeteta, krađu i mučenje.