Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PAS NIJE COVJEKU NAJVECI PRIJATELJ ,NEGO KORISNA ZIVOTINJA KOJA IMA SVOJU SVRHU I ULOGU.KOLIKO SAMO PARAZITA I BAKTERIJA IMA NA TIM PSIMA.KOLIKO GOD IH PRALI ONI SU NECISTI .DISKO PRAVI SEJTANSKI PIR.
@nafaka U pravu si ti u potpunosti.. samo sto je zalosno sto se i nas Balkan, Europa ugleda na glupe Amere... a pogotovo zenske osobe, pune glupih americkih ideja..
svasta boze. skoro pola stanovnika famozne amerike beskucnici i nemaju posla, zive od bonova, a prave se hoteli za zivotinje. ne kontam taj narod ama bas nikako.
Nahranite gladne!!!
A mi volimo disko, disko.... haha... wtf... sta ako mi pseto napije u disku, pa et belaja..