Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znaci poceo je da se drogira losim drogama...
pocetak kraja :D
Dobar zivot jaca mu je strana hahahhahahahahha
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kako bi se tek s*ebo da cuje Adu Gegaja! :D
Šta li mu znači ono tri srceta i broj 2003. Nije valjda godina kad ga je Gabbana nasuk'o na svoj greben.
Gucci, Gucci i D&G.....yeah samo kajla mi fali :S Kako bi Semsa rekla zapalite me, pregazite me xD
Kakvo iscudjavanje, pa ovo je bh realnost. Nabrojte mi, sem Merlina, 5 kvalitetnih pop izvodjaca iz BiH? A zato Semsa Suljakovic, Semir Ceric Koke, Erna Dzeba, Amra Halebic i ostala velikobosanska muzicka elita pune hale po Evropi kod gastarbajtera. Mozes seljaka iz sela al selo iz seljaka nikad!
ovo su lose kopije jos losijeg srbijansko turbo-folka,inace je turbo-folk lider promocije nasilja, prostitucije I rabojnistva.ja kad cujem turbo-folk prvo sto mi padne na pamet je Arkan, I zato ne mogu da smislim to sranje.nazalost nasi krkani su napustili bosansku tradicionalnu narodnu muziku ,pogotovu sevdalinku I prihvatli ovaj sljam iz srbije
Zao mi je druze, ali Srbija nema veze sa tim, mi imamo nas turbo folk a vi vas, i to je odraz vase i nase svijesti :) Semsa Suljakovic je orila i gorila jer je tako htjela a ne jer joj je iz Srbije to naredjeno. Sa druge strane, Srbija i danas ima siroku produkciju pop i rok muzike, dok se upravo u BiH sve svelo na kic i sund.
bolji je od gileta
Cuo sam pjesmu i grohotom se smijem
znaci pike svjetska zvijezda
Gori smo mi što ulazimo na ove portale.
Ne valja uvijek biti ni radoznao, u ovom slucaju usi su zaplatile
Moram da nađem gdje ovaj ima koncert, da tamo ne idem ni po živu glavu...
Nije đurđević nego dudević..zna gabanna sta valja 😁
hahahahahahaha pa ne vjerujem... svaki put kažem da me ništa više ne može iznenaditi kad ono... haos
Nemoj srati.......života ti
AHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAH je sve što ću reć. Kakva antirekalama za D&G
ahahahah morao sam poslusat ovo sranje ahahahaha