Bizaran slučaj u Velikoj Britaniji
0
Pitona nahranio mačkom
Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E al stvarno ljudska poremećenost nema granica !!!
Dabogda crko treba njega dati pitonu ili jos bolje anakondi da ga pojede,naso macju malu davat pitonu,njega pod hitno treba u ludnicu!
e pa ovako dragi moji sugradjani i sugradjanke i cevaBdzinice po sarajevu rade! radila sam u jednoj pa znam. Mcdonalds je nanina kuhinja za cevaBdzije
ama nije on vec one je nhranila pitoma.....ma svejedno NEMAS SRCA ZENTURACO
joj......ja bi njega dala pitonu.....baš nema srca.....
Kao prvo piton ne moze biti kucni ljubimac. Kao gmizavac on nema osjecaje, ne veze se za covjeka i ne bi mu pomogao u nevolji kao sto bi to uradio pas. S druge strane, kao sto mi jedemo ovce, krave, neki ljudi jedu macke i pse. Samo mi kada kupimo komad mesa ili salamu ne razmisljamo bas odakle je to meso vec ga u slast pojedemo. I tu kravu je neko morao ubiti da bi je mi pojeli. Mi macu vidimo kao malu pitomu zivotinju, zato nam je ovo gadno. Meni je licno ovo jako uznemirujuce i ne bih imala nista protiv nek hrani svoju zmiju s cim hoce, ali nek postedi nas ostale uznemirujucih snimaka. Neki dan samlicno vidjela kako dva psa \'razvlace jednu macku\'. nisam danima mogla sebi doci. Sto je natuznije nisu je pojeli. Medjutim, ne bi mi nikad palo napamet da to snimam ili dijelim sa drugima. Ponekad je sreca NE ZNATI.
A nase mačke su kao manje osjetljiviea na automobile koji ih redovno gaze, pa zato nikada ne proklinjemo vozače - ali vlasnike pitona, e to možemo!
A šta, je li možda trebao pustiti svog kućnog ljubimca da gladuje ? Nema u samoposlugama kupiti hrane za reptile kućne ljubimce. šta bi drugo ? Neće ga valjda hraniti koncentratima. Mačka mu nije bila kućmi ljubimac, nije se srodio s njom da mu nešto bude žao. Bolesni su najviše oni koji se zgražavaju na ovo hranjenje mačkom. Jao jadna maca mala... Ma nemoj. Jednog božjeg stvora ostaviti gladnim da bi vi mogli gledati umiljatu malu macu...
malo je ovaj macko-pseci sovinizam naporan
bolesnik, umrdo dabogda zbog ove glupisti, ovako mu majku smotu pojeo dabogda. idiot bolesni
pa koji su mediji kreteni, koliko ima klipova po youtube kako zmije jedu životinje poput mačaka, zečeva, cuka i oni tek sad našli iznimku pravit, a slažem se sa ovim komentarem da on nije bolestan jer je nahranio zmiju nego je bolestan što je to objavio.
Sad recimo da je bacio zeca ili neku drugu zivotinju osim psa i macke bio bi normalan?
pa samo on može gledati kako piton jede mačku . -.-\'\'
Ja bih samo htio njega ponuditi zmiji kreten jedan poremećeni ;(
Pitoni se hrane jedanput u desetak dana, najčešća hrana u zatočeništvu su miševi, koji veličinom moraju odgovarati mogućnostima zmije da ga uspije progutati i probaviti. Za mlade zmije - pinki miševi . i pitoni jedu samo sto sami udave ( ulove ) tj nisu lesinari ;) , inace ja svog pitona hranim ssvim i svacim ,
Treba mu ljubimca nahraniti NJIME. Info: pitoni jedu i piletinu itd. Dakle, ova okrutnost NIJE BILA UOPCE NEOPHODNA.
bolesno, ali sigurno da nije bolesnije od obicne hrane koja se kupuje za pitona, zivi misevi, zato ne znam cemu toliko cudjenje, zbog cega je macka vrijednija od misa? diskriminacija?