Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema više te kulture provoda. Sarajevo ima 3 kluba koji su uglavnom preplavljena snobovima ili narkomanima. Niko ne pleše, svako hoće da bude faca sa brodom. Ako plešeš/pjevaš uglavnom si budala koju svi gledaju.
Ma nemas diskoteke u gradu ili hajmo reci nekog velikog objekta pa da pleses. U te klubove sto kazes umjesto lupam 200 ljudi nagura se 600 otresa ti pepeo u tvoju pepeljaru, doci do WC-a misaona imenica itd.
@estakfirulah zaboravio si kako se ono kaže, objavljivanje storija dok si za stolom dok si pored stola dok si u wcu, doslovno komuniciraju preko storija dok stoje jedo pored drugog za stolom. Današnja mladež nema pojma šta znači zavalit se u park sa pravom ekipom i uživat u svakom trenutku, o kafanama da ne pričam.
Jest vani cudno topla noc, toplije nego u kuci ja otvorio sve prozore da ugrijem
Manite se diskoteka klubova i ostalih gluposti Ako se trebate ispuhati, fino na planinu ,a ne u klub medju svakakvim budalama
Koji noćni život?
E da to nam je najbitnije
Ma postali smo prava dzamahirija od grada, logicno da raja idu kradomice u druge gradove da uzivaju.
Hajde realno, da pitam kad dođe društvo od nekuda npr.iz EU neki stranci... gdje ih uveče izvesti u provod u Sarajevu a da se ne obrukamo ?
U moje vrijeme studentice iz provincije su bile najbolje za provod. Ne plase se hoce li ih vidjeti komsija ili amidza u sitne sate na ulici. Pametne su koristile kontracepciju a one druge znale zakasnit u abortanu pa umjesto diplome donesu unuce roditeljima. Tada je bilo dosta mjesta za nocni zivot ali najljepsi provod je bio po privatnim dernecima ili u parku sa gitarom.
Ata zna seljak iz zavidovica o nocnom provodu, slogu ni na google maps nije vidio. E sad hejtajte stoko seljacka
Ovi ce jungf izgubit tek 2037 godine
Koga boli briga za zivot u sarajevu i veselja dok nasa braca u Palestini ginu.
Studenti etf-a se ne zalenpuni jer imaju mnogo toga da nauce, dok studenti fpn-a se zale. Zanimljivo.
@the_hideout_bih Instagram za sve ljubitelje tehno muzike, željne dobre partije. 04.11. details TBA
Ovo mi se cini kao neka ubleha teska...
Đe se najbolje mòre uživat u drozi? Pitam za trêbu.
Leglo narkomanije
Sgl,Stelex,Sloga itd.sve je to nestalo i jos par vrhunskih diskoteka gdje se izlazilo u dva ujutro bez ikakvig straha i bojazni
Ja cu vam reci kakav je nije ni smijesan nego jedna rijec 'TUZAN'