Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kavka je to rijec "nisucim"..... lol
"Kada ga ja isucim nece imati veze NISUCIM" "Kaze mi babo da nesto naucim, jer ja nemam veze NISUCIM" "Zena mi govori: De opali me bolan bilo cim, a ja da je opalim NISUCIM" "Isao sam pjeske u skolu jer nisam imao da idem NISUCIM" .Bla,bla,bla........................................................................."NISUCIM"!
Nisucim se ne deklarise kao bosanac i hercegovac, to sam siguran, tu su papci konstitutivnih naroda jednaki u takvim rijecima.
Julia roberts ljepsa bez obrade
meni se vise svidja nisucim... kao napr ovaj klix je nista nisucim.
G. Clooney, What else... :))
Angelina dobra kako god :)
hahahahaha-divi šo se Dzordz Kluni ofuco.....hahahahahaha
fali joj nadlaktica pored glave. Ako stavis svoju ruku onako vidjet ces da joj viri lijeva ruka, koja ocito fali.
bahahaha NISUCIM
ovo je klix pravio photo-shop...
@commi ...snečim... nesčim...
A zasto je zadnja slika photoshop?
...sučim ?
"nisucim" = bosanski GanghamStyle
sto nisucim postade popularan.heheh.