Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako ba povrce, da je covjek vegetarijanac po prirodi bio bi na dnu lanca ishrane
ma pocjepao bih ja pameluu
Izgleda ove žene ne znaju ništa drugo osim skinuti se...borba za mir = skine se i uslika...borba za prava životinja = skine se i uslika...borba protiv gladi = skine se i uslika............svi problemi svijeta će se riješiti tako što ćeš se ti skinuti i uslikati.....attention whoring od Pamela do moje kone Sanele što kičmu pokrivi izbacujući kukove (nema dupeta) kad se slika... :)
vidim zene se satrase u borbi za svoja prava, najvise skidajuci se
i ove naše bosanke bi se htjele masovno "borit za prava" al ako bi se kako mogao zadržat epitet "fina cura"...jer one nisu kao anam one tamo
https://www.facebook.com/pages/Cialdissima-BiH/322663204588967?fref=nf