Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
500 km. dnevno????!!! Odakle mu lova???
Bravo profa!
500 km dnevno ?! samo retardirani klixovci mogu napisati ovakvu glupost ...
Mene strah knjige zbog tog nisam ni jednu procit'o
Ovo je kupio foru od onog spanjolca sto na magarcu ide u mjesta udaljena od cesta i gradova i to na magarcu. Cini mi se da se ta njegova magareca biblioteka zove Biblioburro.
Lijepo je to, kada ljudi počnu kopirati one koji čine dobre stvari. Nažalost, većina kopira ono loše a čak i kada neko uradi dobro, inspirisan djelima drugih osoba, prvo što pomislimo je 'plagijator' :) Nije to ništa loše, to je standard danas.
Ma nisam to rekla u negativnom tonu. Da Bogd'o hoce i kod nas nesto tako kopirat, ja bih ih dodatno podrzala. Ovakve ideje su mi super generalno.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
sad kad neko počne zlostavljati i ubijati kokoške po selu
Svaka cast profesore