Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ojj pa kuda ovaj svijet vodi....Uništiti fb-i živjeti opet normalan život..a penzioneri umjesto da nešš korisno rade..uživaju..ono se na net nakačilo.. Odo na Mars!!!
dajem jeftino instrukcije!!!
hahahahahah invazija penzionera..:D
sad ce biti provokatnih slika penzionerki xD
ma prava stvar! to treba uvesti i kod nas u Sarajevu, i to kao obavezu svim penzionerima tada bi mnej tulumarili i vozali se javnim prevozom u vrijeme špice !!!
http://www.youtube.com/yourfavoritemartian#p/u/8/Pb19JwNhfGo
Jadna ti majka....
woohooo pozdrav iz rijeke! moram priznat da volim sarajevo vise od rijeke ali zato nema do nase opatijice! :)
Remember Remember the fifth of November , Gunpowder treason and plot. I see no reason why gunpowder treason should ever be forgot ...
Nije ovo loš biznis, moglo bi se ovo i u BiH otvorit. P.S. Samo da još naši penzioneri imaju para za komp, a o netu neću ni pričat :D
oO poceli se drogirati pred kraj zivota
konju šta ćeš na Marsu, mrš na mjesec!