Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel neko primjetio da je ovo preslatkoooo :)
aaauuuuu otkad zene nose jaja
Roditelje u zatvor. 20 godina minimum. Malom odšteta za preživljene traume i psihijatrija i antidepresivi da dođe sebi.
djete sta mu uradise
....Haaaaaaaaaaaaaa,hah, Preslatko!!
Ma ja. Trebali ste staviti naslov:\"Roditelji se iznenadili kada su rasjekli lubenicu - nasli dijete.\" Gori ste od Sveta!
PRVO, \"On je ušao u lubenicu...\", A ONDA \"Kako je dospio unutra, nije poznato...\" :))).... hajd´, bitno je da mu je fino i da smo se nasmijali i videu, a i popratnom tekstu.
Izgleda da i vama, samo u glavi, sjedi djecacic i ruca sive mozdane celije.
Koji ste vi mazgovi... Jasta je dijete pojelo onoliku lubenicu. Roditelji je isjekli, stavili maloga unutra i snimili video jer je bio smijesan...
Zipu teksta SA-X redakcije?! Ej, fakat nepoznato kako je mali dospio u lubenicu. Huuuum?! Mozda su ga nasli u lubenici? Mozda nije nijhovo djete? Muuuahahahahaha!