Naknadno nacrtali znak za invalide
19
Pauk joj odnio automobil iako je pravilno parkirala
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako je i Kaplan parkirao pa su naknadno napravili trotoar ispod auta :)
Pametnica, u razdjeljak je cmoknem.
to ima samo u bosni i izraelu
Nista cudno... Ovako nesto slicno se desava u BiH svaki dan... Milioni nestaju svaki dan.. Pojave se na jednom mjestu, nestanu pa ih onda vidis na racunima na kajmanskim ostrvima.
Ovo ko da je prica iz BiH
Kod nas u lijepom Seheru ministri parkiraju po sred staze za invalide, a usput jos i naprave par invalida voznjom kroz grad, pa sta? Policija ih ni ne pogleda, a kamoli da im jos pauk pomisli odnijeti auto. Fuj, fuj demokratija, bolje je nama 'vako. Zivio nas Alija i SDA demokratija. Drago mi je sto Kliks prenosi ove vijesti da nas sto vise vidi kako je naopak mrski kjafirski zapad, pa se mozda i dijaspora navrati kad vidi kako smo mi uspjeli sacuvati prave bosnjacke i islamske vrijednosti i odluci se vratiti u RS, napraviti po petoro djece i zbaciti mrskije Srbe sa vlasti na nasoj jednoj i jedinoj, bezrezervnoj i iskljucivo bosnjackoj zemlji.
šta je srbendo, mamu vam je.b.e.m ustašku
TO NIKAKO NEMOZE DA BUDE TACNO! VI OCIGLEDNO NISTE NI PROSLI PORED AUTO-SKOLE!
Znak je znak, bez obzira kada ga nacrtali!
ČIFUTSKA POSLA, ZNALA JE ONA DA JE TU ZABRANJENO DA JE ZA INVALIDE SAMO SE IZBRISALO, PA NIJE ČOVJEK NAPAMET CRTO. A KUJA ČIFUTSKA SVE SNIMALA
A niko ne vidi da je mjesto rezervisano za invalide !!!!! ???-_-
Ovo nema ni u Srbiji…
SMRT ĆIFUTIMA