Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj zlo, ljudi su zlo a ne psi, psi nisu divlje zivotinje i nije im mjesto vani. Mrzi ljude sto su napustili svoje pse a ne psje koji nemaju gdje drugo nego da rove po smecu kako bih prezivjeli. Bas si budala
Nisu psi zlo, mi smo zlo sto ovo dopustimo i nista ne poduzimamo
Evo sad su javili na vijestima da je pas grijao sebe.
Dao dragi Bog pa ti završio pod toljagom izrode ljudskoga roda. Fuuuujjjjj
qq dodji kod mene dacu ti ja dvije " toljage" pa pokusaj samo podic jednu na mog Tornjaka od 75 kg da vidim dali bi se i pomjerio s mjesta bio bi vec na zemlji i pojeo bi tu toljagu.Papak jedan ko bi digo ruku na zivotinju isto tako bi i na covjeka.
@Mislim ako si ti sebičnjak, psi nisu čuj, grijao sebe! budaletino zaostala, koliko je brže taj pas mogao da spasi sebe da nije pazio na malo dijete kakvi se svi slučajevi nazivaju ljudima FUJ
cuko*
Podsjeca na one dobre djecije filmove..... A vi sto mislite da je ovo izmisljotina sigurno vas cuke nije imao prilike da spasi,mene jeste zato vjerujem.
DRAGO MI JE ŠTO SU OBOJE PREŽIVJELI . TO NIJE NI PRVI A NI POSLEDNJI PUT DA PSI UČINE OVAKVO NEŠTO,ONI SU POSEBNA BIĆA!!!!! SAM NIGDJE NE PROČITAH,KAKO SE RODITELJI ZAHVALIŠE DRAGOM ČUPAVOM STVORENJU???
Težak grijeh je i udarit psa a ne ga ubiti ps. i meni je pas spasio život ali ne jedan pas nego cijeli čopor
@kismet Sta mlatis b.udalo i kakve veze ima clanak sa vjerom daj ne lupaj ! Fulio si temu.
@!!! Postoji i film o tom psu i njegovoj vjernosti,dobro si me podsjetio da ga jos jednom pogledam.Pojedini komentatori ne bi pokusali ni covjeku spasiti zivot cak i da mogu,pas dokazano bi.
@qq Nema vage da izvaga koliko si G.LUP.Ukucaj na google-u HACHICKO pa vidi taj dokaz koji ti treba!
Da taj pas mozda nije grijao sebe????
E hajde ti meni KISMET daj nadži gdje piše da je pas po islamu zabranjen?Kako je rekao ovaj ispod tebe marš u pečinu primitivac"CAVE MAN"A ti SRBIN šta i ti mangup pa i za tebe je pečina...
Tisina veh bi aj
Mars u pecinu budalo i ostavi se kompa i interneta.