Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pas je nepotkupljiv pa radi svoj posao kako treba za razliku od svojih ljudskih "kolega" ;)
pas mirise loj...pogotovu ljeti...onda bas tukne....tako namirise te migrante...da je u kamionu neki pjani srbin nema sanse da bi ga miriso...:)
@LjiljanSerbBosnia Ahihihi, ne bi ga miriso već bježao od njega. Da nisi odrastao u smradu belog luka i neoprane guzice znao bi o čemu pričam.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja prvo nahranim pascad sto ostane dam ljudima
Navodno ce ovoj kuji dati novo ime: " Kolinda"
da CAndy zna sta je to cinila stidila bi se jadna
Da i ona ne prepoznaje ih po boji mozda? ☺
Nastavak amerikanizacije u Hrvatskoj. Vidjela žaba da se konji potkivaju...
Pametnija od Kobilde
Dobila od Kitolinde ogrlicu sa zlatnim "U"
Ovo je čisti primjer opće diskriminacije..među ljudima. jedan fašistički primjer!! Pa hajde gospodo samo naslov pročitajte, pa onda i cijeli tekst. Ko su u stvari imigranti? Pa onda to povežite sa onim plavušinim izjavama.. Živimo u veoma opasnom društvu i veoma opasnoj okolini - nismo toga još svjesni!
tribaju dati i onoj cokoLJindi medealju...
A kad su ljudi iz Vukovara i ostalih gradova bjezali od rata zvali su ih izbjeglicama, jadnim i neduznim ljudima koji su ostali bez svojih domova. Kakvo licemjerstvo, gade mi se
@ahmo42 čobane te izbjeglice su bile raspoređene po onim djelovima Hrv koje rat nije zahvatio. Prije svega u obalnim gradovima,znači,nisu prelazili nikakve granice bez dokumenata
Potpisujem!
Muslim-Detektor
a legalnim imigrantima i domaćim ljudima daje šapu....
kuco mala
@NaTraguSlobode kuca tačno zna ko je ko ;)
Neko prije je dobro napisao. Prvo psi pa onda ljudi. Umjesto da su se ti graničari pobrinuli za te napaćene ljude i nahranili ih i ugrijali, oni se brinu za paščad.Ali šta ćeš, hrvati su vazda bili fašisti, nacisti i rasisti...
Carinici malo vuku na gay... Čuj nazvali psa Candy.
@SvetiJuraj jok, Colinda. Cocky.
Još da istreniramo pse za otkrivanje i prepoznavanje šovinista, fašista, nacionalista onako slično kao kod Nadrealista.. ne u Hrvatskoj nego kod nas..
@Hamoponovouredu bravo glupane
Ne bi taj cuko prestao lajati, kad god neko prođe pored njega.