Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim malo je reći da ste dosadni putvjernika-x.com
Džinska posla
nije ni tebi lako
DIJAGNOZA SIZOFRENIJA.SA CESTIM ISTUPIMA NA JAVNIM MJESTIMA.SVE DOLAZI U NOVINE PA I BUDALE I BUDALE PISU O BUDALAMA A JOJ KOJE SMO MI BUDALE PA GLEDAMO PAMETNE AMERIKANCE KAKO POSTAJU SLAVNI...
Aha, baš se na videu lijepo vidi kako nema slušalice u ušima ccc
ludo pa zivi...
Ja da vidim da mene neko snima bi mu izbio sve zube i postavio na Liveleak.
Amerika je leglo šejtana !
auuu dobra neka droga.. ima li toga kod nas u SA?? :)
Zenska slusa Black metal na youtube ...zar nije ocigledno :) Zivio Black metal ! \\m/ P.S: Trebam je pitati jel slusa Absu, Dissection, 1349, Bathory ,Deathspell Omega-u ili nesto drugo ! Svaka cast kraljici, bolji nju K...c sta ljudi misle...ona uziva !