Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Policija je odmah stupila u kontakt sa lokalnim zoološkim vrtom, iz kojeg je rečeno da su svi njihovi lavovi na broju. Da nije zalosno bilo bi smijesno Tugo Jesenja.
Mora da su svi coravi
e ako je ovo lav, ja sam koza
Glupi Amerikanci !!!
sve je biološki moguće ko je tebi od roditelja bio ker, a ko magarac?
jesul ga bar koknuli? ovi naši nikako da krenu trovat il petardirat džukele, mora građanstvo samo preuzet incijativu
to se malo bježalo sa časova biologije, kad se na da prepoznati pas od lava
Hahahha ovo je u mojoj avliji...znam ovog psa vrsta se zove Labradoodle ali razlika izmedju i najmanjeg lava i najveceg Labradoodla je ko Scannia i Yugo 45....plus ovi su jako pitomi....i ne pada im dlaka...haman pa halal pas za Bosnjacke kuce....ali da moze normalnoj osobi liciti na lava...daleko od toga.... Eto kakvi Ameri zive ovjde....a dole su sami crnci tako da bi trebali lava znati iz gena.....
Pa kad se čovjek malo bolje zagleda,da ima još nekih 40-50 kg više,veliku grivu,glatke mišićave noge,velike kandže,ogromne očnjake,izgleda ko pravi "laf"
svi su lavovi na broju HAAAAAAAAAAAHAAAAAAAAAA eeeeee klix lavovi
Vise lici na ovcu...
Da nisu Servi, oni imaju komplekse od lavova?
koji glupani. pa oni ni zivotinje ne znaju razlikovati. cuj ovo im lav -.-
to samo glupom amerikancu možeš prodat da gradom vodaš "mješanca labradora i lava", a da njima ni u jednom momentu ne padne na pamet da je to apsolutno biološki nemoguće. u konkurenciji razvijenih zemalja, amerikanci su UBJEDLJIVO najgluplja nacija.
ovi ocigledno nikada nisu vidjeli lava
Eto kako se izmišlja vijest i pravi novinarska senzacija. Dijete se zayebavalo sa cukom obučeno u kostim , što se vidi na slici, i onda je nekom bezveznom novinaru pala na pamet ovakva idiotska konstrukcija priče.
ONLI IN JUESEJ