Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast na ideji i kreativnosti, cijenim puno kad neko na jednostavan nacin rijesava problem drustva. Veliki plus od mene
poslije cerpica,mlina za kavu i nakon 650 godina i Turci nesto novo izmislili.Za svaku pohvalu.
Nek' i nama naprave, da izbacuju ćevape :)
Pseće?? :D buahahahahahahaha :)))
Aferim vam braćo Turci.
drug znas li ti koliko ima siromasnih u njemackoj,,u svicarskoj u americi itd??? a za bih da ti ne pricam samo sto je siromastvo u razvijenim zemljama stvar izbora a kod nas stvar ''obraza''
Jbg-a brate.
Ma sine dze smo mi a dze Turska
Druze nemoj mi zamjeriti ali mislim da si malo ograjis'o...Truska je EKONOMSKI FENOMEN zagooglaj vidjet ces sta kazu strucnjaci ;) i zbog tog sa sigurnoscu velim DZE SU ONI A DZE SMO MI ;)
nagradu mu treba urucit 'ko god je izmisli,2 problema rijesena odjednom,ne zagadjuje se okolina,a i psi lutalice nece nikog napasti kad su siti :)
kako bi ga kod nas obili u roku 5 min hladno
...albi se nakotilo ovih što bi puškama "rješavale" cuke...ništa ljepše no ubilačke nagone sakriti pod "opšte dobro"...
Ma odlično! Ovakvo nešto bi i nama dobro došlo. Manje smeća po ulicama, a cuke site. ;)
<3 turska